Ανακαίνιση για Gmail με "Material Theme" για Android και iOS

Material Theme, Ανακαίνιση για Gmail με "Material Theme" για Android και iOS
Η Google προχώρησε στην σχεδίαση ενός ανανεωμένου θέματος για το Gmail για κινητές συσκευές. Σε αυτή την έκδοση, που την ονομάζει “Material Theme” εκτός από αλλαγές στην εμφάνιση οι χρήστες θα δούνε και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά.
Αυτός ο επανασχεδιασμός αρχίζει να κυκλοφορεί επίσημα από σήμερα στις κινητές συσκευές και διαθέτει τα τελευταία στυλ σχεδιασμού της Google, καθώς και ένα σύνολο χαρακτηριστικών που αναμένεται να κάνουν την χρήση της εφαρμογής πιο πρακτική.
Η νέα εμφάνιση της εφαρμογής είναι λευκή με την χαρακτηριστική κόκκινη γραμμή εφαρμογής να έχει αφαιρεθεί. Το επάνω μέρος αποτελεί πλέον ένα πεδίο αναζήτησης και διαθέτει ένα κουμπί με υπομενού στο αριστερό μέρος και εικονίδιο προφίλ στο δεξί. Αυτό το τελευταίο στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών.
Ένα πλεονέκτημα από το φωτεινό αυτό σχέδιο είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ετικέτες και άλλα χρώματα ξεχωρίζουν αμέσως στις λίστες συνομιλιών. Εν τω μεταξύ, οι φωτογραφίες, τα έγγραφα και τα άλλα συνημμένα θα εμφανίζονται απευθείας στις λίστες συνομιλιών για γρήγορη πρόσβαση. Επίσης το Gmail θα εμφανίζει τώρα μεγάλες προειδοποιήσεις με κόκκινο banner για “επικίνδυνα” μηνύματα.
Το “Material Theme” για το Gmail θα έχει κυκλοφορήσει και σε Android και σε iOS συσκευές μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis

Πιο λευκό και θα καούν τα μάτια μας. Πότε θα προσθέσει μαύρο θέμα άραγε;

Jimis

Χρώμα φόντου και διαφάνεια; Πότε;

Stav

Απαραίτητη η αισθητική αναβάθμιση αφου το Inbox, μια απο τις καλύτερες εφαρμογές email κατά τη γνώμη μου, σταματάει τον Μάρτιο για κάποιο ανεξήγητο λόγο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.