Android 4.4.1 KitKat, Διαθέσιμο και για τα Nexus 4 και Nexus 7 2013

Η αναβάθμιση Android 4.4.1 έχει ξεκινήσει και διαμοιράζεται στις συσκευές της σειράς Google Nexus, με πρώτο το Nexus 5, στο οποίο η διανομή της αναβάθμισης ξεκίνησε πρώτα, επειδή βελτιώνει την απόδοση της κάμερας. Το Android 4.4.1 KitKat ωστόσο ξεκίνησε να διαμοιράζεται και στα Nexus 4 και Nexus 7 (2013, μόνο η έκδοση LTE για την ώρα) ενώ διαθέσιμα έγιναν και τα “packages” για download και “χειροκίνητη” αναβάθμιση.

Σύμφωνα με αναφορές, η αναβάθμιση δεν προσθέτει κάτι νέο στην απόδοση της κάμερας του Nexus 4, και έτσι το πιθανότερο είναι οι βελτιώσεις που αφορούν στην κάμερα να έχουν εφαρμογή μόνο στο Nexus 5.

Αν θέλετε να προχωρήσετε στην χειροκίνητη αναβάθμιση των Nexus 4 και Nexus 7, σιγουρέψτε ότι η συσκευή σας “φοράει” ήδη την αναβάθμιση Android 4.4 KitKat KRT16S. Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση από εδώ (Nexus 4) και εδώ (Nexus 7 2013, LTE) ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Δεκεμβρίου 2013 13:12

Σχόλια

  • Στην παράγραφο που δίνεις τα download για το Nexus 7 αφαίρεσε την ένδειξη για 4G, δεν υπάρχει ακόμα!!

  • Δεν άντεξα, την πέρασα χειροκίνητα που λενε. Στο nexus 4 λοιπόν οι αλλαγές που παρατήρησα είναι δύο. Ακόμη πιο γρήγορο (θα εκπλαγειτε όταν το δείτε) και στην φωτογραφική πιο γρήγορη λήψη και καλύτερη εστίαση. Δε ξέρω κατα πόσο μου "φάνηκαν" οι διαφορές και κατά πόσο είναι όντος πραγματικές. Όσοι την περάσετε την 4.4.1 πείτε τη γνώμη σας.

  • @apostolos Εγώ που το έχω σε art πρέπει να το γυρίσω σε dalvik ή όχι για να κάνω την αναβάθμιση? Παίζει ρόλο?

  • δε νομιζω να παιζει ρολο ας μας πει ομως καποιος πιο ειδικός μεσω ΟΤΑ τιποτα ακομα

  • Με nexus 4 4.4 kit kat και γυρισμένο σαφώς στο ART το έκανα χειροκίνητα το update από το recovery. Δεν υπάρχει κάνενα θέμα αν το χεις στο ART.

  • Μας δουλευουν; Αν θελουν να κανουν update τον GEL, οχι οτι δεν το εχουμε κατεβασει ανεπισημα, αλλα λεμε τωρα.. Και να αφησουν τα υπολοιπα...Κοροιδευουν..Nexus4.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.