Αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10

Ταυτόχρονα με την επίσημη ανακοίνωση του νέου Nexus 5 η Google έδωσε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά το το πότε θα αναβαθμιστούν τα “δικά” της smartphones και tablets με την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι σύντομα θα αναβαθμιστούν τα Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10 και τις επόμενες εβδομάδες τα Google Play edition Samsung Galaxy S4 και HTC One.


Αναβάθμιση Android 4.4 KitKat Nexus, Αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10

Αναβάθμιση Android 4.4 KitKat Nexus, Αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ovios

Απλά έστειλε ενα mail γτ έτσι τσιγκουνιά ρε Google…

tiamat

υπερτυχεροι οι κατοχοι Samsung Galaxy S4 και HTC One Google Play edition .

Αντώνης Μαρίνος

SGNex τσου δηλαδή…? XDA is our friend βεβαίως βεβαίως…. 😉

Νίκος

Με ποιά λογική το Galaxy Nexus δεν παίρνει update???

Βασίλειος

Είναι σίγουρο αυτο για το galaxy nexus?

tsele
Βασίλειος

ΔΕΝ Πειράζει google.

Θα τα φας τα άκυρά σου και εσύ…

Δηλαδή οι “άλλοι” είναι οι χαζοί της παρέας δίνουν αναβαθμίσεις και μετά το 18 μηνο έ?

+οτι εμείς τα Galaxy Nexus τα πληρώσαμε 600αρια, και όχι 349 κτλ

aris

Αυτο το συντομα το καταλαβαμε και εμείς :p κατι πιο ακριβες περιμεναμε ρε συ γοογλε. Να πω την αληθεια μου στο σ4 που εχω οταν εβαλα την 4.3 δεν ειδα και τρομερες διαφορες οποτε δεν ανυπομονω και πολυ για 4.4 αλλα για το 5.

tsekboy

@Βασίλειος:

Ζούμε σε μια εποχή που πάνω απ όλα είναι το κέρδος. Απλά δεν γίνεται απ τη στιγμή που έχει ανακοινώσει 18μηνη υποστήριξη, να το αλλάξει απλά γιατί κάποια μοντέλα έχουν αγοραστεί 600 γιούρα..Πολυεθνική είναι. Λες να σε σκεφτεί εσένα και μένα? Στο κάτω κάτω τα καινούργια της τηλέφωνα είναι στα 349. Σε δύο χρόνια αν έχει φτουρίσει δεν θα με νοιάζει να σταματίσει τα updates αν έχω ακόμα το Ν5. Κι αν ζω ακόμα..Στον χώρο του χρήματος δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Γι αυτό και σύ είσαι ελεύθερος ν αγοράσεις κάτι άλλο. Άν και απ ότι διαβάζω και οι άλλες εταιρίες κάνουν το ίδιο, μετά απο 2-3 μοντέλα. Άμα νομίζεις οτι μόνο η Γόόγλε τα κάνει αυτά, κι ότι ένα S4, I5, G2, One θα παίρνει updates μέχρι να σου μείνει στα χέρια μετά απο 2-3-4 χρόνια, επειδή θα έχεις σκάσει άλλη μια 600αρού, τι να σου πω…

Ανδρέας

παιδιά μην ξαναλέμε τα ίδια το Gnex δεν παίρνει την αναβάθμιση επειδή δεν βγάζει drivers για το soc η Texas Instruments.
ξέρουμε περίπου σε πόσες μέρες θα έρθει η αναβάθμιση σε nexus 4?

airthan55

Ελπίζω το Nexus 4 του χρόνου να έχει update…!! Γιατι ο snoupdragon και του χρονου κορυφαίος θα είναι…!!! Άραγε ξέρει κανενας το nexus 1 και 2 πήραν update πέρα του 18μηνου??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 4.4 KitKat Google

Προειδοποίηση ασφάλειας για όσους έχουν παλιότερο Android smartphone

Οι χρήστες Android με παλαιότερες συσκευές λαμβάνουν ειδοποίηση ότι θα διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο hacking από την επόμενη εβδομάδα.

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.