Software

Android 8.1: Η Google διορθώνει το “προβληματικό” burger emoji

Μπορεί η πλειοψηφία να μην έχει αναβαθμιστεί ακόμη σε Android Oreo, αλλά αυτό που απασχόλησε πολλούς είναι το πως σχεδίασε η Google το burger emoji (!). Το ζήτημα αναδείχθηκε σε μείζον, τόσο που ακόμη και ο Google CEO, Sundar Pichai έκανε επίσημη δήλωση.

Αυτό που απασχόλησε το Internt είναι αν το τυρί θα πρέπει να είναι τοποθετημένο κάτω από το μπιφτέκι (όπως το έκανε η Google) ή πάνω από αυτό, όπως επιλέγουν οι άλλες εταιρείες τεχνολογίας στα δικά τους emojis.

Ο Sundar Pichai συμμετείχε στη συζήτηση λέγοντας πως top προτεραιότητά του είναι να λύσει το πρόβλημα (να βάλει δηλαδή το τυρί πάνω από το μπιφτέκι) και κράτησε την υπόσχεσή του. Όπως αναφέρει το Emojipedia, στο Android 8.1 Oreo, η Google διόρθωσε το “προβληματικό” emoji (κάτι που φαίνεται από την παραπάνω εικόνα).

Εκτός από το burger, το Android 8.1 θα διορθώσει κι άλλα emojis όπως το ποτήρι της μπύρας, το τυρί (όπου οι τρύπες δεν έμοιαζαν με τρύπες, αλλά σαν να είναι κολλημένες επάνω). Για να έρθουν όμως τα νέα emojis, θα πρέπει να περιμένετε την αναβάθμιση σε 8.1.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 29 Νοεμβρίου 2017 14:17

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.