Android εφαρμογές για να δουλέψετε πιο άνετα από το σπίτι

, Android εφαρμογές για να δουλέψετε πιο άνετα από το σπίτι

Τις προηγούμενες ημέρες, σας δώσαμε μερικά tips για να μπορέσετε να εργαστείτε από το σπίτι σας με μεγαλύτερη άνεση. Σήμερα, θα μιλήσουμε για 6 εφαρμογές στο Android λειτουργικό σύστημα, οι οποίες θα σας κρατήσουν αφοσιωμένους στην δουλειά σας.

5217

Η εφαρμογή αυτή παρόλο που έχει περίεργο όνομα, μας κάνει λίγο tease τη λειτουργία της. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή μετράει 52 λεπτά στα οποία εργάζεστε και έπειτα έχετε 17 λεπτά διάλειμμα, να πάρετε αέρα, κάτι να φάτε ίσως να σηκωθείτε από την καρέκλα για να κάνετε μερικές διατάσεις. Η εφαρμογή 5217 είναι δωρεάν.

Toggl

Αυτή η εφαρμογή θα μετράει τον χρόνο που ξοδεύετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Ο χρόνος αυτός θα ξεχωρίζεται ανάμεσα σε emailing, αναζήτηση κλπ. και θα σας βοηθήσει να ελέγξετε που ξοδεύετε τον χρόνο σας. Επιπλέον, μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο, εργασίας και διαλειμμάτων όπως ακριβώς συμβαίνει και στην εφαρμογή 5217.

TickTick

Μέσα από αυτήν την εφαρμογή θα μπορέσετε να κάνετε μία to-do λίστα για την κάθε σας ημέρα. Μπορείτε μεγάλα project να τα χωρίσετε σε μικρότερα και να βάλετε ένα τικ σε όσες έχετε εκτελέσει επιτυχώς. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες τέτοιες παρόμοιες εφαρμογές.

Digital Wellbeing

Το Digital Wellbeing είναι ίσως από τις καλύτερες εφαρμογές του Android. Η εφαρμογή υπολογίζει τον χρόνο που ξοδεύετε σε άλλες εφαρμογές και μπορείτε μέσα από αυτήν να βάλετε κάποιο όριο με σκοπό να περιορίσετε την χρήση των εφαρμογών που σας αποσπούν την προσοχή. Επιπλέον, το Focus mode θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο μόνο για κλήσεις, μηνύματα και εφαρμογές τις οποίες έχετε βάλει σε whitelist.

Headspace

Η συγκέντρωση την ώρα της εργασίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, και το μυαλό του ανθρώπου αρκετές φορές αρνείται να μείνει συγκεντρωμένο. Μέσα από το Headspace, έχετε πρόσβαση σε μαθήματα διαλογισμού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μαθήματα, με διαφορετική χρονική διάρκεια. Υπάρχουν τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή μαθήματα.

Lo-Fi Radio

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο μας άρθρο με συμβουλές, για να εργαστείτε από το σπίτι, η μουσική είναι ένας καλός και εύκολος τρόπος να συγκεντρωθείτε και να παραμείνετε για αρκετή ώρα αφοσιωμένοι στην δουλειά σας. Με το Lo-Fi Radio μπορείτε να οργανώσετε την playlist σας με τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.