Android Instant Apps: Δυνατότητα δοκιμής εφαρμογών χωρίς εγκατάσταση

Android Instant Apps δοκιμή εφαρμογών, Android Instant Apps: Δυνατότητα δοκιμής εφαρμογών χωρίς εγκατάσταση

Τη δυνατότητα δοκιμής μιας εφαρμογής χωρίς να απαιτείται εγκατάστασή της δίνει πλέον το Google Play με το Instant Apps, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε ανάρτηση στο blog της.

Η επιλογή “Try it now” θα βρίσκεται δίπλα από την επιλογή της αποθήκευσης. Η νέα επιλογή είναι σχεδιασμένη να προωθήσει το Instant Apps, την πιλοτική έκδοση της οποίας είδαν ορισμένοι επιλεγμένοι developers τον Ιανουάριο ενώ εμφανίστηκε ευρέως τον Μάιο.

Ο σκοπός είναι να αυξηθούν οι συνδρομές των εφαρμογών καθώς οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάσουν την εφαρμογή και να αποφασίσουν αν αξίζει να πληρώσουν για αυτή.

Επιπλέον, όσοι εγκαθιστούν μια εφαρμογή και τη χρησιμοποιούν μόνο μια φορά, ξεχνώντας να τη διαγράψουν, πλέον δεν θα έχουν τέτοιο πρόβλημα και θα γλιτώνουν και αποθηκευτικό χώρο.

Ταυτόχρονα η Google ανακοίνωσε και εργαλεία που θα διευκολύνουν τους developers να προσφέρουν εφαρμογές με συνδρομή στο Google Play Store.

Το Instant apps θα υποστηρίζει της εφαρμογές του Android για τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος από το Jelly Bean και μετά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.