Το Android Market πουλάει σε 38 χώρες, Ελλάδα πότε;

Σχεδόν 70.000 είναι οι διαθέσιμες εφαρμογές στο Android Market και οι περισσότερες από αυτές δωρεάν, υπάρχουν όμως και αρκετές επί πληρωμή που δυστυχώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στη χώρα μας. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες οι χώρες που θα έχουν πρόσβαση στις paid apps θα είναι συνολικά 38 με την Ελλάδα να απουσιάζει.

H ομάδα του Google Android εργάζεται σκληρά και τους επόμενους μήνες θα προστεθούν ακόμα περισσότερες χώρες, ευχόμαστε και η δικιά μας.

, Το Android Market πουλάει σε 38 χώρες, Ελλάδα πότε;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paschos76

Μη βιάζεστε παιδιά!
Σε 10 μήνες παίρνω επιδότηση & τα κουβαδάκια μου για άλλη παραλία!

Spyridon Kagkas

Θέλω μία βοήθεια, μου αρέσει πολύ η ιδέα να πάρω ένα κινητό με λειτουργικό android και υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν και καλύπτουν ακριβώς αυτά που θέλω. Μία από αυτές είναι η AIM με το Lifestream, μια υπηρεσία της Aol που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Το πρόβλημά μου είναι πως όταν έπεσε στα χέρια μου το κινητό ενός φίλου με android μου ήταν αδύνατο να βρω ή να κατεβάσω την εφαρμογή! Γιατί; Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί στην Ελλάδα; Please help!

Ερωτοκριτος

Λογικα δεν θα ειναι διαθεσιμα σε μας. Αυτο λυνεται πολυ ευκολα, κατεβαζοντας μια εφαρμογη ονοματι “market enabler” και με αυτη κανεις το κινητο να νομιζει οτι εισαι απο αλλη χωρα, και ετσι εχεις προσβαση σε εφαρμογες που ειναι διαθεσιμες στην αμερικη ας πουμε. Επι πληρωμη ή μη.

Chris

Κώστα συνεχήσε έτσι εισαι φοβερός συνεχησε έτσι

*>:>>

wow εδω το samsung apps εχει apps με πληρωμη……………………………..

Nightmare

@Ερωτόκριτος
Μόλις έψαξα για το Market Enabler αλλά δεν το βρίσκω… μήπως πρέπει να το γρἀψω κάπως αλλιῶς?? μηπῶς μπορείς να μοῦ τον δημιουργό τοῦ??
Τώρα ρε παιδιά…έχω μια απορία. Κατέβασα το LauncherPro (ΑΡΙΣΤΟ!!!) και θέλω να αγοράσω το LauncherPro Plus (2.99 USD… εγῶ θα το ποῦλαγα 20 :P)…και ερωτῶ… αν πάω να το αγοράσω πατώντας “Get Full Version” πχ απο τις ρυθμίσεις τοῦ LauncherPro…θα το κατεβάσει?? Έρε Google μᾶς έχεις αναμμένους και τελικά σε κάτι μᾶς το χαλᾶς….τουλάχιστον εῖναι περιστασιακό… όπως και να χει… σε αγαπάμε!!

Ben

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν αλλάξεις locale στο κινητό, μπορεί να γίνει η δουλειά?

Ερωτοκριτος

@Nightmare, δεν πιστευω να εψαξες στο market και να περιμενες να το βρεις, ε?^_^
ψαξε στο google, και θα το βρεις με τη μια. Τωρα για το launcher pro, αν πατησεις να το αγορασεις, θα σε παει στη σελιδα του, και οχι στο market. οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα. απλα θα πρεπει εχεις λογαριασμος στο paypal(που προφανως εχεις :)). Και οντως το launcher pro, ειναι ΥΠΕΡ-αριστο. και μαλιστα ο δημιουργος του, θα το φτιαξει απο την αρχη και θα ειναι ακομα καλυτερο.https://magneblog.gr/2010/10/major-update-%CF%83%CF%84%CE%BF-launcher-pro/

Ερωτοκριτος

@Ben, αν αλλαξεις γλωσσα, δηλαδη locale, δεν κανεις τιποτα. πρεπει να αλλαξεις τα settings για το market, το οποιο αναλαμβανει να το κανει το market enabler.

https://code.google.com/p/market-enabler/downloads/detail?name=MarketEnabler_latest.html&can=2&q=

Nightmare

@Ερωτόκριτος
Οκ οκ το βρήκα… στο google έψαξα απλά φαίνεται δεν το είδα…
Όσο για το LauncherPro το ήξερα απλά ήθελα να σιγουρευτῶ, μην γίνει καμιά βλακεία.
Σε ευχαριστῶ πολύ! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.