Νέο Android Market με αυτόματες ενημερώσεις μέσω Wi-Fi

Διαβάζω ότι ξεκίνησε η διάθεση της νέας έκδοσης 3.3.11 του Android Market (δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, απλά αυτό θα εμφανιστεί στο κινητό σας κάποια στιγμή) και σε αυτή μεταξύ άλλων θα υπάρχει και επιλογή για αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογώνμόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi για να μην καταναλώνει τα ΜΒ του πακέτου δεδομένων μας.

Και το σκεφτόμουνα εχθές αυτό ότι λείπει σαν εφαρμογή όταν αναβαθμίστηκε αυτόματα μέσω 3G η εφαρμογή LG Smart World στο LG Optimus 3D. Βέβαια μπορείς να επιλέξεις και σήμερα απλά να σε ενημερώνει για την διαθέσιμη αναβάθμιση και να την κατεβάζεις όποτε θέλεις, αλλά το αυτόματο είναι ακόμα καλύτερα πόσο μάλλον δωρεάν μέσω Wi-Fi.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2011 9:38

Σχόλια

  • Πως το αναβαθμίσεις στο galaxy sii έχω ακομα το παλιό με αυτό που ήρθε στα χέρια μου

  • Παιδιά, ενώ είστε μέσα στο Android Market πατήστε το κουμπί options και την επιλογή Settings και πείτε μου τι έκδοση σας γράφει κάτω κάτω. Εμένα στο LG Optimus 3D γράφει 3.1.5 και δεν έχει αυτές τις επιλογές.

  • Η έκδοδη του android market που έχω στο τηλέφωνο μου (Samsung Galaxy S) είναι η 3.1.5. Το πρόβλημα που έχω σε αυτή την έκδοση του market ό,τι όταν πάω να πάρω μια paid εφαρμογή μόλις πατήσω το εικονίδιο με την τιμή μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει Σφάλμα. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την δημιουργία της παραγγελίας σας. Και έτσι δεν μπορώ να αγοράσω την εφαρμογή.

    Με την προυγούμενη έκδοση του market δεν είχα αυτό το πρόβλημα και αγόραζα κανονικά paid εφαρμογές.

    Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει τι συμφάινει;

  • Χτες αγόρασα ένα xperia arc και ήδη έκανε το update στο market.
    αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι θέλω να του κάνω update από android 2.3.3 σε 2.3.4 (συγκεκριμένα έχω την έκδοση 3.0.1.Α.0.145 και θέλω την 4.χ.χ.χ.χ.χ που έχω δει σε arc που έχω πιάσει στα χέρια μου) και όταν πάω να το βάλω να ψάξει για update λέει ότι είναι up to date στην πιο πρόσφατη ενημέρωση.
    καμιά ιδέα το τι μπορεί να παίζει?
    (sorry για το off topic)

  • Αυτό με το σφάλμα του μάρκετ είναι bug το οποίο ξεπερνιέται αλλάζοντας γλώσσα στο μενού του τηλεφώνου στα αγγλικά.

  • εγω να ρωτησω κατι αλλο σχετικα με το μαρκετ;
    την εφαρμογη google maps μπορείτε να την αναβαθμισετε;
    εχω το nexus s και ολες τις προηγουμενες αναβαθμισεις της εκανε κανονικα...τωρα οταν μπαινω μεσα στο μαρκετ και στην εφαρμογη του maps μου γραφει σφαλμα "this video is not available in your country"!!!!!

    εστειλα και στο android market support ενα μαιλ αλλα δεν εχω λαβει καμια απαντηση εδω και 3 μερες...

  • φιλε μου αυτό που δεν μπορούσες να αγοράσεις εφαρμογές πράγματι έγινε με το που άλλαξα το menu στα αγγλικά να σε καλά.
    μου το έλεγε η γυναικα μου πως είναι bug και την έκραξα ότι δεν είχε βάλει χρήματα στην κάρτα, ποιος την ακούει τώρα.....

  • εγω εχω το Samsung Galaxy 550 και στο καινουριο market δεν μου βρισκει αρκετες εφαρμογες απο το παλιο market. Αυτο ειναι λιγο ακυρο.

  • ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ SAMSUNG GALAXY MINI S5570 ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ANDROID; ΕΧΩ ANDROID 2.2

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.