Software

Απόκτησε δωρεάν 29 paid Android εφαρμογές και παιχνίδια powered by Honor [Πέμπτη 21 Μαρτίου]

Στο Google Play μπορούμε να βρούμε αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια powered by Honor, για κάθε χρήση, γούστο, και τσέπη. Ωστόσο, αρκετοί δημιουργοί επιλέγουν ανά διαστήματα να προσφέρουν δωρεάν τις paid εφαρμογές τους, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εμείς θα φροντίσουμε να σας ενημερώνουμε τακτικά, για όλες τις νέες προσφορές σε Android εφαρμογές και παιχνίδια, ώστε να μην χάνετε την ευκαιρία να τις αποκτήσετε δωρεάν.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 17:19

Σχόλια

  • Φίλε Κώστα το site έχεις πάρει χαμπα ότι δεν δουλεύει σε desktop mode σε κανένα mobile browser;;;;;

          • Μπαμ μπαμ ποιος είσαι τέλος πάντων... Χαχαχαχα
            Όλα οκ τώρα, καλή δουλειά και καλορίζικο!

      • Κωστα στην δικια μ συσκευή κατα 90% δεν φορτωνει τα προσφατα αρθρα, αλλα χθεσινα κ προχθεσινά.. Κ εχω δοκιμασει σε 3 browsers τις τελευταίες μερες. Συνεχίστε την καλη δουλεια.
        Υγ. Θα προτιμούσα στην καινούργια μορφη του σάιτ να υπηρχε η δυνατότητα να βλέπουμε τον αριθμό των σχολίων χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουμε στο αρθρο, οπως πριν.

        • Καλημέρα, εννοεις ο αριθμός των σχολίων να φαίνεται στο mobile γιατι στο desktop φαίνεται. Ναι θα το ρυθμίσουμε και αυτό.

          Τι εννοείς δεν φορτώνει πρόσφατα άρθρα? Πάλι σε mobile εννοείς? Δεν ξερω που ωφείλεται αυτό, πρώτη φορά το ακούω.

          • Καλημέρα.. Ναι, σε mobile εχω το προβλημα.. Μπαινω στο techblog κ τα αρθρα που μου βγαζει ειναι παλιοτερα(πχ. χθεσινα) κ οχι τα τελευταία που εχετε ανεβάσει.. Ισως ειναι προβλημα της συσκευής μου.τ να πω. Θα δοκιμασω και απο αλλη συσκευη.. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.