Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Η Apple ετοιμάζεται να το λανσάρει στις 25 Ιουλίου;

Αγαπημένο μου Apple FanBoy, σε κόβω να είσαι πολύ χαρούμενο μαζί μου, μιας και σου φέρνω ακόμα μία είδηση, ή μάλλον μία φημολογία που μπορεί και να έχει δόση αλήθειας μέσα της, για την επικείμενη έναρξη της εμπορικής πορείας του νέου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας στης οποίας το όνομα πίνεις νερό, στις 25 Ιουλίου.

Το 9to5Mac μας πληροφορεί ότι τα Apple Stores τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό ετοιμάζονται για ολονυκτία τη βραδιά στις 24 Ιουλίου, κάτι που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η κυκλοφορία του Mac OS X Mountain Lion έρχεται, αφού και η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει ότι μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να το περιμένουμε.

Το OS X 10.8 Mountain Lion θα είναι ένα upgrade, το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ (οι φήμες στις ΗΠΑ μιλούν για κόστος 20 δολαρίων) και ο χρήστης θα μπορεί να το βρει και να το κατεβάσει από το Mac App Store. Για να δούμε, θα βγουν οι φήμες αληθινές;

Πηγή

Σχόλια

  • Αν η τιμή είναι 20 δολλάρια, τότε θα κοστίζει γύρω στα 16-17€.

    Στο App Store συνήθως (και ευτυχώς) δεν συναντάς περίεργες ανατιμήσεις όπως στο καθεστώς των μεταπωλητών και των αντιπροσωπειών.

    Η τιμή είναι καλή πάντως, ας ελπίσουμε πως θα είναι και το περιεχόμενο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.