Apple macOS 10.15: Διέρρευσε screenshot που δείχνει τις νέες Apple TV και Music εφαρμογές

Apple macOS 10.15, Apple macOS 10.15: Διέρρευσε screenshot που δείχνει τις νέες Apple TV και Music εφαρμογές

Την επόμενη Δευτέρα είναι η ετήσια εκδήλωση WWDC της Apple, στην οποία αναμένεται η εταιρεία να παρουσιάσει την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των macOS και iOS. Ωστόσο, χάρη στο 9to5Mac πήραμε ήδη μία πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε.

Πριν μερικές μέρες, το 9to5Mac δημοσίευσε leaked screenshots από το iOS 13, το οποίο θα πάρει νέο dark mode. Επιπλέον, μάθαμε ότι αρκετές εφαρμογές της Apple θα αλλάξουν design, μερικές από αυτές είναι οι Reminders, Health, Maps, και άλλες.

Αυτή τη φορά όμως η ιστοσελίδα δημοσίευσε screenshots από τις επερχόμενες Apple TV και Music εφαρμογές για το macOS 10.15. Στα screenshots μπορούμε να δούμε ότι το παράθυρο έχει πολύχρωμα κουμπιά στην πάνω αριστερή πλευρά και μοιάζει ιδιαίτερα με το iTunes.

Apple macOS 10.15, Apple macOS 10.15: Διέρρευσε screenshot που δείχνει τις νέες Apple TV και Music εφαρμογές

Όπως και στην εφαρμογή Music για κινητά, έτσι και στην εφαρμογή για macOS, τα τραγούδια είναι κατηγοριοποιημένα σε λίστες, σαν την For You και την Radio. Στο κέντρο της εφαρμογής υπάρχουν τα κουμπιά ελέγχου αναπαραγωγής.

Apple macOS 10.15, Apple macOS 10.15: Διέρρευσε screenshot που δείχνει τις νέες Apple TV και Music εφαρμογές

Από την άλλη η εφαρμογή Apple TV, έχει μία μπάρα πλοήγησης που βρίσκεται στο κέντρο. Μέσω αυτής μπορούμε να περιηγηθούμε στις καρτέλες Watch Now, Movies, TV Shows, Kids και Library. Κάθε καρτέλα έχει ένα μενού στα αριστερά από το οποίο μπορούμε να ταξινομήσουμε το περιεχόμενο βάση είδους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.