Software

Το Apple Music έχει 30 εκατ. επί πληρωμή συνδρομητές

Η υπηρεσία streaming μουσικής της Apple που ήρθε να ανταγωνιστεί τον ηγέτη της αγοράς, Spotify, μετρά πλέον 30 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή. Αυτό σημαίνει αύξηση 3 εκατ. από τα 27 εκατ. που είχε τον Ιούνιο.

Το Apple Music διαθέτει το 50% των επί πληρωμή συνδρομητών που έχει το Spotify, το οποίο βρίσκεται στα 60 εκατ. Επιπλέον, το Spotify διαθέτει 80 εκατομμύρια χρήστες που δεν πληρώνουν για την premium έκδοση, αλλά έχουν την ad-supported free έκδοση.

Η Apple δεν διαθέτει δωρεάν έκδοση που να περιλαμβάνει διαφημίσεις, αλλά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία της, έχουν τη δυνατότητα για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών.

Στόχος της Apple είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προώθηση της υπηρεσίας της στο εξής, με την νέα διαφημιστική καμπάνια να ξεκινά τον Οκτώβριο. Η προώθηση θα γίνει κυρίως μέσω του Apple Watch Series 3, στο οποίο είναι ενσωματωμένο το Apple Music.

Πηγή

Σχόλια

  • "Η Apple δεν διαθέτει δωρεάν έκδοση που να περιλαμβάνει διαφημίσεις"

    χαχαχαχαχαχαχα, για νεο μας το λετε αυτο???

    αφου ειναι η γνωστη η τακτικη αρμεγματος σε ολα τους τα προιοντα

  • αλιμονο πως θα χτιστει το apple park μετα?

    στα θεμελια του ειναι ο σανος που ταιζει τοσα χρονια

  • Οσον αφορα την ελληνικη μουσικη, (μη γνωριζοντας την ποικιλια του apple music) το spotify εχει κανει εξαιρετικη δουλεια οποτε δυσκολα να με χασει απο πελατη!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.