Software

Apple watchOS 9: Με νέες προσόψεις ρολογιών και features υγείας

Ένα preview της επερχόμενης ενημέρωσης του watchOS 9 έδωσε η Apple στο WWDC. Σε αυτήν περιλαμβάνονται βελτιώσεις στις προσόψεις ρολογιού, στo workout app και στα στάδια ύπνου, το πρώτο στο είδος του Ιστορικό AFib και παρακολούθηση φαρμάκων.

Οι νέες προσόψεις είναι τέσσερις – Lunar, Playtime, Metropolitan και Astronomy. Παράλληλα, έρχονται ενημερώσεις σε υπάρχουσες προσόψεις ρολογιών.

Το workout app εμφανίζει πλέον περισσότερες μετρήσεις και πληροφορίες, Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα για προσαρμοσμένες προπονήσεις, αλλά και για προσθήκη νέων ειδοποιήσεων όπως ρυθμός, ισχύς και καρδιακός ρυθμός.

Για τους δρομείς, το watchOS 9 έχει νέες μετρήσεις τρεξίματος, συμπεριλαμβανομένων του μήκους διασκελισμού, του χρόνου επαφής με το έδαφος και της κάθετης ταλάντωσης.

Όσον αφορά στα features παρακολούθησης ύπνου, Apple Watch μπορεί πλέον να παρέχει ανάλυση REM, Core και Deep sleep.

Το Apple Watch μπορεί τώρα να έχει το ιστορικό AFib για όσους έχουν διαγνωστεί με κολπική μαρμαρυγή. Παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό για AFib και δείχνει πόσο συχνά εμφανίζει σημάδια AFib. Οι χρήστες θα λαμβάνουν εβδομαδιαίες ειδοποιήσεις και ένα λεπτομερές ιστορικό στην εφαρμογή Υγεία, το οποίο μπορούν να κατεβάσουν.

Τέλος, το watchOS 9 θα έχει πλέον τα Φάρμακα, τα οποία σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τα φάρμακα και τα συμπληρώματά σας, με χρονοδιαγράμματα και υπενθυμίσεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.