Atooma, Κάνε πιο έξυπνο το Android Smartphone σου με μία κίνηση

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω που υπόσχονται να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες του smartphone μας, το iPhone έχει τη Siri να εκτελεί λειτουργίες για εμάς, αλλά οι Android χρήστες έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μία δωρεάν εφαρμογή που αυτοματοποιεί διαδικασίες και εργασίες βάζοντας ακόμα περισσότερο μυαλό στο Android σας και κάνοντάς σας … Atooma!

Η εφαρμογή με το περίεργο αυτό όνομα σας επιτρέπει να προγραμματίσετε με εύκολο τρόπο μια σειρά από διεργασίες που θέλετε να εκτελεί το smartphone σας, χωρίς να είναι ανάγκη να πηγαίνετε κάθε φορά στο ανάλογο μενού και να κάνετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις. Έτσι, με το που θα βγείτε, για παράδειγμα, από το σπίτι, αυτόματα θα κλείνει το Wi-Fi για να κάνετε οικονομία στην μπαταρία.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του app αυτού είναι ότι χρησιμοποιεί τη λογική If This, Then That, επιτρέποντάς σας να κάνετε ολοκληρωμένα σενάρια χρήσης και εντολών. Βρίσκεται σε beta και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Κάντε μια δοκιμή και πείτε μας με ένα σχόλιο για το πώς σας φάνηκε.
Α! Και ετοιμαστείτε για come back του Apps Week Report αύριο, μην ξεχνιόμαστε!

Επεξεργάστηκε την 4 Οκτωβρίου 2012 9:59

Σχόλια

  • πολύ καλή εφαρμογή και αρκετά χρήσιμες αυτές του είδους (από Symbian εποχή!!!)..!!!

  • Δεν υπαρχει! Κορυφή!

    Μου θυμίζει εποχές που έγραφες σριπτάκια με ατελείωτα λουπ για να κλέβεις σε δικτυακα ιντερνετ παιχνίδια μέσω του broswer, τύπου φυλετικες, οgame κλπ

    έπαιζε το pc για σένα 24/7

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.