BlackBerry World, Ξεπέρασε τις 100.000 διαθέσιμες εφαρμογές

Το BlackBerry World – το application store της BlackBerry – διαθέτει πλέον πάνω από 100.000 εφαρμογές (δωρεάν και επί πληρωμή) όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία από τον Καναδά. Από αυτές οι 30.000 προστέθηκαν τις τελευταίες 7 εβδομάδες με αφορμή την έλευση της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 OS.

To πρώτo μοντέλo με το εν λόγο λειτουργικό σύστημα είναι το full touh BlackBerry Z10 που αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην χώρα μας μέσα στον μήνα από την WIND.

BlackBerry Z10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

BlackBerry World 100k apps, BlackBerry World, Ξεπέρασε τις 100.000 διαθέσιμες εφαρμογές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Νομίζω πως έχει κάνει μια ιδιαίτερα σοβαρή προσπάθεια, προσπαθώντας να εισάγει και την νοοτροπία του businnes and entertainemt τηλεφώνου.

nikos

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω γιατί έχω δει μεγάλη πρόοδο από την BB και στις εφαρμογές και σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπράβο στην BB.

Jacob

ευγε ΒΒ

Θανάσης

Νομίζω ειναι σήμερα από τις καλύτερες προτάσεις. Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν είναι στην κορυφή, η απόδοση της συσκευής φαίνεται πολύ καλή και το λειτουργικό αρκετά φρέσκο.

Τασος ο Ν.

Απλα να πώ εντελώς πληροφοριακά, ότι η κάρτα γραφικών του Ζ10 είναι πολυ πίσω από τα υπόλοιπα high end κινητά… Θα μου πει κανείς βέβαια, ότι το Ζ10 δεν ειναι για gaming, ούτε η ΒΒ έβγαζε ποτέ τέτοιου είδους κινητά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.