Cortana vs Siri στη νέα διαφήμιση της Microsoft

Οι εταιρείες έχουν πολλούς λόγους να ανταγωνίζονται η μια την άλλη ειδικά όταν πρόκειται για smartphones από άποψη specs αλλά και λειτουργικού συστήματος. Έξω από τον ανταγωνισμό δεν θα μπορούσαν να μείνουν και οι ψηφιακές βοηθοί για τις οποίες η κάθε εταιρεία καυχιέται ότι έχει την καλύτερη.

Στη νέα διαφήμιση της Microsoft Cortana και Siri μπαίνουν σε μεταξύ τους ανταγωνισμό για το ποια είναι πιο ακριβής μέσα από τα Nokia Lumia 635 και iPhone 5s αντίστοιχα. Μιας και η διαφήμιση είναι της Microsoft μπορούμε να φανταστούμε ποια βγαίνει νικήτρια.

Σημαντική ή μη η ύπαρξη της ψηφιακής βοηθού για την αγορά μιας συσκευής, οι εταιρείες μοιάζουν να θέλουν να επενδύσουν σε αυτές και να τις προωθήσουν.

cortana cs siri, Cortana vs Siri στη νέα διαφήμιση της Microsoft

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

να ειχε και την φονη της cortana θα ηταν καλα…………

Θάνος

Τέλια διαφήμιση χαχα

nikmour

siri: Instagram έχεις?
cortana: σε beta είναι.
siri: και που πας ρε, με Instagram σε Beta?
cortana: ρε Χρήστο εσύ είσαι?

Νικόλας

Χαχαχαχα Nikmour (Y)

nikos

@nikmour με έχουν πιάσει τα κλάματα!Πραγματικά φίλε δεν παίζεσαι…Αλλά καλά του κάνεις.Του συγκεκριμένου του αξίζει το τρολάρισμα!

DaPain

@nickmour χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω!!!

Πέτρος Π

@Nikmour xaxaxxa, δεν υπάρχεις!!! Πάντως για κάποιον που ασχολείται με τη φωτογραφία υπάρχει το 500px, το οποίο είναι πολύ πιο ποιοτικό από το Instagram, και έχει και πολύ ωραία εφαρμογή για τα WP…

Dimitrinho

@Nickmour νταξει μας αποτελειωσες επεσα κατω απο τα γελια.τριτη μερα χωρις τον χρηστο.

manolis tsagkarakis

μπράβο για τη Cortana, όμως η σύγκριση των δύο τηλεφώνων είναι απαράδεκτη μιας και το ένα έχει πολλές δυνατότητες + τρελή ποικιλία εφαρμογών ενώ το άλλο είναι σαν ανάποδο γ@μώτο με μηδέν ποικιλία επιλογών σε εφαρμογές…

(χρησιμοποιώ Lumia 920)

Tom

Nikmour φοβερος! Πετρος Π. Πολυ σωστος για το 500px

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, δεν εχω παρει χαμπαρι τι εχει παιχτει με “Χρηστο”αλλα γενικα θα ηθελα να σας ζητησω και εσεις με τη σειρα σας να μην ριχνετε λαδι στη φωτια αν βλεπετε προκλητικα σχολια. Ευχαριστω κ καλη συνεχεια σε οσους διακοπευουν 🙂

Genesis

η σύγκριση είναι απαράδεχτη γιατί και η siri μπορεί να κάνει κάποια από αυτά η και όλα από αυτά που δείχνει αλλά τι περιμέναμε 😀 anyway η cortana είναι όντως καλύτερη και θα γίνει ακόμη καλύτερη αφού είναι σε beta ακόμη, manolis ναι έχεις δίκιο σύγκριση τον δυο κινητών είναι απαράδεχτη έπρεπε να είχαν βάλει το 930.

Γίαννης

@nikmour
αν υπηρχε βραβειο για το σχολιο του μηνα θα σε ψηφιζα δαγκωτο ρε φιλε !

DimitrisZ

Στο 0:25 του βιντεο λεει lumia 635. Ειναι μηπως καμια εκδοση για αμερικη μερια η λαθος που μας ανακοινωνει ενα μελλντικο lumia;;;

tasos3468

635 νομίζω ειναι το 4g 630
και 630 βγαίνει απλό και dual sim

Γιαννης

Στην Ελλάδα τον…. “αγώνα” θα κερδίσει απλώς όποιος βγάλει επιτέλους μια αξιοπρεπή έκδοση της αναγνώρισης φωνής για τη γλώσσα μας (και σε ένα αξιοπρεπές κινητό, όχι κινέζικο φασόν σε τιμή κορυφαίας συσκευής…)

Σπυρος

Εγω παντος εκανα το update σε νοκια Lumia 925 και Cortana ακομα δεν ειδα..

Γιωργος

Συμφωνω με τον Γιαννη ολα αυτα για εμας ειναι αχρηστα και δυσχρηστα αφου δεν αναγνωριζουν ελληνικα.Εχω χασει τις ελπιδες μου πλεον πανω σε αυτο! Καλα ολα αλλα Cortana? Τι ονομα ειναι αυτο;

nikos

@Σπυρος πρέπει να αλλάξεις το region σε Αμερική και τη γλώσσα σε Αγγλικά γιατί δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην χώρα μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.