CyanogenMod 9 Nightlies για το Samsung Galaxy S III

Τα ακούραστα και εργατικά παιδιά της ομάδας CynogenMod διέθεσαν για download και rootάρισμα την έκδοση CyanogenMod 9 Nightlies που ουσιαστικά είναι μια Vanilla έκδοση του λειτουργικού συστήματο Android Ice Cream Sandwich χωρίς κανένα πρόσθετο όπως το user interface TouchWiz UX Nature της Samsung. Αγνό, καθάριο “παγωτό” για το κινητό το Galaxy S III, προσοχή όμως γιατι δεν είναι ακόμα εντελώς έτοιμο και θα πρέπει να προχωρήσετε με δική σας ευθύνη.

Περισσότερες πληροφορίες και διάβασμα στους XDA Developers.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 13:14

Σχόλια

  • ο ναιιιιιι η ομάδα της cm πάει τα κινητά σε άλλο επίπεδο!!
    μπράβο παιδιά μπράβο :D

  • Κάπως άσχετο, αλλά ποστάρω για να το δει κάποιος απ' το techblog, ίσως ο κ. Βλαχάκης...

    Δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια... αλλά, τελικά, το κινητό κληρώθηκε ???? Ήρθε το ΟΚ από voda ????

    • Το περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα και καπάκι θα γίνει η κλήρωση.
      Σχετικά με οτιδήποτε off-topic και άλλες ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το email του Techblog στη σχετική σελίδα εδώ https://techblog.gr/contact

  • Πολύ ομορφο κινητό!!! Και πολύ ακριβό!! νομίζω γύρω στα 700ευρώ! Δεν ειναι και λίγα τα λεφτα.. Θα μπορέσει να χτυπήσει όμως στα ίσια τον ανταγωνισμό (iPhone)? Κύριε Βλαχάκη, θέλω να σας παρακαλέσω να μας κάνετε ένα test συγκριτικό το Samsung Vs. iPhone!!! το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!

    Το λογισμικό του Samsung (ice cream sandwitch) ειναι android? ρωτάω γιατι έχω ενα Nokia με windows (οταν το αγόρασα δεν το ήξερα) και το εχω σκυλομετανιώσει γιατι δεν μπορώ να παίξω τις αγαπημένες μου εφαρμογές (jeebboo) απο το κινητό...

  • καλημερα παιδια!!! Εχω το Samsung Galaxy SII, που ειναι φανταστικο κινητο και σιγουρα το Samsung Galaxy SIII θα ειναι ακομα καλυτερο!!! Τo Samsung Galaxy SII παιζει παντως την εφαρμογή του Jeebboo (το ξερω γιατι εχω κολλησει και παιζω καθε μερα χωρις προβλημα απο το κινητο μου) οποτε σιγουρα και το Samsung Galaxy SIII. Το προτεινω παντως γιατι εγω σιγουρα θα το παρω!!!!

  • καλημερααααα!!! Παιδια εχω το iphone3 το οποιο μου παρουσιαζει καποια προβληματα ως προς το λογισμικο του και κολλαει συνεχεια. Βλέπω οτι ο Βαγγελης για το Samsung Galaxy SII εχει καλες κριτικες (και εγω εχω φαει κολλημα με το jeebboo και δεν μπορω να το παιξω στο iphone παρά μόνο στο pc mou και με εκνευριζει γιατι ειναι καταπληκτικο trivia game!!!). Συμφερει να παρω το Samsung Galaxy SIII?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.