Software

DxO OpticsPro 11 Essential: Κατεβάστε δωρεάν το κορυφαίο software

Αν δεν έχετε στον υπολογιστή σας σας εγκατεστημένο κάποιο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών τότε απλά κατεβάστε το DxO OpticsPro 11 – Essential, το οποίο προσφέρεται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, δωρεάν με την κανονική του τιμή μετά να πηγαίνει και πάλι στα 129 ευρώ. Κατεβάστε το τώρα!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pttl.gr, το DxO OpticsPro 11 – Essential υποστηρίζει επεξεργασία αρχείων JPEG αλλά και RAW χωρίς όμως να έχει όλες τις επιλογές της έκδοσης Elite Edition. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας απασχολεί μιας και μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν σε Windows αλλά και Mac.

Κατεβάστε το δωρεάν δίνοντας μόνο το email σας εδώ μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου.

Επεξεργάστηκε την 20 Οκτωβρίου 2017 17:51

Σχόλια

  • απιστευτη προσφορα!! το κακο για μενα ειναι οτι το ταμπλετ μου ειναι πιο παλιο και απο το iphone1 και ουτε προκειται να ξαναγορασω ποτε

    ειναι κατι σαν tv myspace και skype για μενα. απλα τελος ολα αυτα για παρα πολυ κοσμο

    τα pc μειναν μονο για τους gamers τελικα

  • @Παπαροκας tiamat καλα μην το λες σοβαρη εργασια μονο pc σοβαρο browsing μονο pc (αλλη απολαυση σε 27 και αλλο σε 10) κλπ κλπ

  • Chris07, Δεν βλέπω παγίδα. Το εγκατέστησα στο Mac πρώτα και μετά στο PC!!!

  • Δίνεις ένα email και εκει σου έρχονται τα links για download καθώς επίσης και τo serial number.

  • Ευχαριστούμε Κώστα Βλαχάκη και Techblog ... απλά τέλειο πρόγραμμα φωτογραφίας. Με το που εισάγεις την φωτογραφία διορθώνει: Camera lens (κατεβάζοντας μόνο του το προφίλ της φωτογραφικής σου μηχανής), φωτισμό, μάτια, θόρυβο, distortion κλπ.... και να φανταστείς το είχα βάλει για δοκιμή και ήμουν έτοιμος να προβώ σε αγορά .... τι να πω ... ευχαριστώ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.