evasi0n7, Έτοιμο το jailbreak για iPhone, iPad ή iPod touch που “τρέχουν” iOS 7

Η ομάδα evad3rs, ανακοίνωσε επιτέλους την διάθεση του evasi0n7, του jailbreak για συσκευές της Apple που “τρέχουν” iOS 7. Το jailbreak λειτουργεί για συσκευές όπως iPhone, iPad ή iPod touch που τρέχουν iOS 7 έως και iOS 7.0.4. Η διαδικασία σύμφωνα με την ομάδα evad3rs δεν απαιτεί παρά 5 λεπτά από τον χρόνο σας για να ολοκληρωθεί και είναι ιδιαίτερα απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ή λογισμικό.

Οι απαιτήσεις είναι:
• 5 λεπτά χρόνου
• Ένας υπολογιστής που να τρέχει Windows (Windows XP min.), OS X (10.6 min.) ή Linux (x86 ή x86-64)
• iTunes, αν “τρέχετε” Windows
• Ένα iPhone, iPad ή iPod touch με iOS 7 έως 7.04
• Ένα καλώδιο για την σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή

Κατά τα άλλα, ακολουθήστε τις σχετικές οδηγίες εδώ και οπωσδήποτε διαβάστε το “Important! Read me!” προς το τέλος της ιστοσελίδας. Αν το δοκιμάσετε, να ξέρετε ότι την διαδικασία την ακολουθείτε με δική σας απολύτως ευθύνη.

Update: Αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν είναι έτοιμο ακόμα και δημιουργεί προβλήματα στο κινητό τους ενώ περιέχει και πειρατικό λογισμικό. Παρακαλούμε να διαβάσετε σχετικά εδώ.

evasi0n7 iOS 7 Jailbreak, evasi0n7, Έτοιμο το jailbreak για iPhone, iPad ή iPod touch που “τρέχουν” iOS 7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

ωραία τα νέα για το jailbreak όπως είχανε πει την κυριακή θα κυκλοφορήσει.. βεβαια καλο θα ήτανε να μείνετε λίγο μακριά ακόμα.. γιατί έχει κάποια προβληματάκια όπως αναφέρουνε κάποιοι χρηστες.. οποτε κάντε λίγο υπομονή μέχρι να βελτιωθεί λίγο..! όσοι βιάζεστε καλο θα ήτανε να το σκεφτείτε αρκετά καλά 🙂

Manosp

Μακριά !!! Έχει πολλά bugs ακόμα !!! Βιάστηκαν οι evad3rs….

P@NOS

Ρε παιδιά εγώ έχω το ipad 3 ios6.1jailbreak να κάνω το update αξίζει? Έχω ακούσει ότι κολλάει. ..

Alex

ρε παιδια τι ειναι αυτο το jailbreak?

spiros

Το jailbreak είναι το σπάσιμο τις φυλακής όταν αγοράζεις icrap είσαι φυλακισμένος κατεβάζεις το πρόγραμμα και κατά κάποιο τροπο έχεις ελευθερία στο icrup

Stevenav

Τι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με το ήδη εγκατεστημένο;

theo

ξεφεύγεις ελάχιστα απο τον άθλιο (για μένα) τρόπο που εμπνεύστηκε ο παπάς jobs να δουλεύεις το icrap τηλέφωνο σου 😛 ο μόνος τρόπος να έχεις κάποια παραμετροποίηση του λειτουργεικου.

Tetheos

Παιδιά έκανα εγκατάσταση το jailbreak σε ios 7.0.4 και στην ολοκλήρωση του όταν πήγε να ανοίξει μου κόλλησε στο σήμα της apple που δείχνει όταν ενεργοποιείται και τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Όταν το συνδέω στον υπολογιστή για να προσπαθήσω να κάνω backup με το itunes δεν αναγνωρίζεται (πιθανόν γιατί δεν ανοίγει) !! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

Tetheos

Όλα εντάξει τα κατάφερα!!

panossd

παιδιά, έκανα το jailbreak σε ios 7.1 beta 1 και beta 2 και όταν έκλεισα το κινητό (iphone 4S) και το ξανάνοιξα έιχαν χαθεί οι cydia apps από το μενού των ρυθμίσεων. Έτσι επέστρεψα στο official 7.0.4 ξαναέκανα το Jb και όταν έκλεισα και άνοιξα πάλι το κινητό, συνέβη πάλι το ίδιο. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple Chip iPhone

iPhone 16 Pro: Θα είναι το chip A18 Pro το πιο γρήγορο του κόσμου;

Το να στεφθεί ένα smartphone το πιο γρήγορο του κόσμου είναι σίγουρα ένας πολύ ελκυστικός τίτλος που οι top εταιρείες θέλουν να κατακτούν.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.