Software

Reactions και Mentions για το Messenger

Οι πληροφορίες ήταν τελικά σωστές και το Facebook αποφάσισε να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά. Πριν από έναν χρόνο εμπλούτισε του κουμπί του Like με τα λεγόμενα Reactions, πλέον τα φέρνει και στο Messenger μαζί με τα mentions.

Μέσα στις επόμενες μέρες τα νέα features θα γίνουν διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο. Στο εξής θα μπορείς να “αντιδράς” σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά μέσα σε μια συζήτηση επιλέγοντας μεταξύ 7 διαφορετικών reactions.

Για να προσθέσεις ένα reaction, αρκεί να πας στο συγκεκριμένο μήνυμα, να το πατήσεις παρατεταμένα και στη συνέχεια επιλέγεις ένα συγκεκριμένο emoji: love, smile, wow, sad, angry, yes και no. Τα δυο τελευταία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως like και dislike.

Μέσα στη συζήτηση μπορείς να δεις πόσοι και πως αντέδρασαν σε ένα μήνυμά σου. Αν δεν έχεις το Messenger ανοιχτό, έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος αντέδρασε. Τα reactions θα είναι διαθέσιμα για όλα τα είδη μηνυμάτων- κείμενο, stickers, video, εικόνες, GIFs, ακόμη και emojis.

Όσο για τα Mentions, όταν βρίσκεσαι σε ομαδικές συζητήσεις και θέλεις να απαντήσεις σε κάποιον συγκεκριμένα, χρησιμοποιείς το σύμβολο “@” και στην συνέχεια τα πρώτα γράμματα από το όνομά του. Από κάτω εμφανίζεται μια λίστα με τα προτεινόμενα ονόματα και επιλέγεις σε ποιον θέλεις να απευθυνθείς.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Μαρτίου 2017 10:49

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.