Τετάρτη
02/05/2018

Facebook Messenger: Ολικό redesign και dark theme από τη δημοφιλή εφαρμογή;

Messenger

Η είδηση για νέα υπηρεσία γνωριμιών από το Facebook τάραξε τα νερά στο χώρο των sites γνωριμιών που σίγουρα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Σε σημαντικές αλλαγές φαίνεται όμως ότι προχωρά το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στο Messenger app με ολικό επανασχεδιασμό της εφαρμογής.

Οι εταιρεία, μέσω του Mark Zuckerberg προανήγγειλε αλλαγές με βάση την έννοια της απλότητας. Συγκεκριμένα ο CEO δήλωσε ότι όταν συνομιλείς στο chat αυτό που αναζητάς είναι ένα απλό και γρήγορο μέσο επικοινωνίας. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η εταιρεία βρίσκεται σε φάση ολικού επανασχεδιασμού του Facebook Messenger.

Μάλιστα, οι αλλαγές αυτές δε θα αργήσουν να έρθουν καθώς το Facebook εργάζεται πάνω στο redesign της εφαρμογής εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από τις αρχές του έτους. Η ευελιξία, η απλότητα και η ταχύτητα στη χρήστη που θα προσφέρει το νέο app θα συνοδευτεί με την προσθήκη dark theme, όπως αποκάλυψε developer της εταιρείας.

Με αυτές τις αλλαγές ίσως η Facebook προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να επαναφέρει τον αρχικό σκοπό της αυτόνομης εφαρμογής που ήταν η άμεση επικοινωνία και τίποτε άλλο.

Messenger

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η Βαγγέλης λέει:

  Το πρόβλημα με το Facebook δεν είναι το messenger, αλλά το Facebook που έχει χάσει την δυναμική του και ασχολούνται με αυτό πλέον μόνο οι 60αρηδες.

 2. Ο/Η KnightRider λέει:

  Άντε να δούμε καμιά άσπρη μέρα γιατί όλο κολλήματα είναι το καινούργιο messenger !! Εγώ που έχω το messenger του 2017 (apk) πάει σφαίρα ενώ το καινούργιο σέρνεται !!

 3. Ο/Η giorgosgek λέει:

  χθες κοιτουσα να βαλω κανενα custom σε μαυρο

 4. Ο/Η Χρήστος λέει:

  Θα πρέπει να κάνουν κάτι και με το τη διαχείρηση του χώρου. Facebook και Messenger στο να δεσμεύουν 1GB στη συσκευή και με το εναλλακτικό Friendly app εκεί έξω.. δύσκολα τα πράγματα στον ανταγωνισμό.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.