Firefox 8 διαθέσιμος για download από τώρα

Η νέα βελτιωμένη έκδοση του περιηγητή (browser) Firefox 8 είναι εδώ και διαθέσιμη για download από σήμερα. Επίσημα η νέα έκδοση θα διατεθεί αύριο, αν είστε όμως και εσείς ένας από του βιαστικούς μπορείτε να κατεβάσετε από σήμερα το τελικό version μέσα από τος ftp servers της Mozilla. Για ένα καλύτερο ίντερνετ, όπως είναι και το μότο του Firefox.

Κατεβάστε την έκδοση που ταιριάζει στο δικό σας λειτουργικό σύστημα, δωρεάν από εδώ.

Επεξεργάστηκε την 7 Νοεμβρίου 2011 14:47

Σχόλια

  • Εδώ και καιρό έχω επιλέξει τον Chrome και δεν το έχω μετανιώσει! Ο Firefox μου δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα (κολληματα κλπ)

  • Το Link ναι μεν σε μεταφέρει στο FTP της Mozilla αλλά για να κατεβάσεις κάποιο αρχείο θέλει username/password.

  • Μια απλή διευκρίνηση: Αδελφέ, πρώτον και κύριον, επισήμως, δεν έχει ανακοινωθεί η έκδοση 8. Μ΄ένα απλό ψάξιμο για αναβάθμιση, μου λέει πως διαθέτω την τελευταία έκδοση, ήτοι 7.0.1.

    Συνεπώς, όταν θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση, θα αναβαθμιστεί αυτομάτως... Επίσης, οι της Mozilla επανειλημμένως έχουν κάνει έκκληση προς διαχειριστές ιστοσελίδων, να μην κατευθύνουν κόσμο απευθείας στους "FTP" διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί πρόβλημα στους διακομιστές του οργανισμού. Καλό θα ήταν τουλάχιστον να βάζουμε "HTTP" μπροστά.

    Λεπτομέρειες εν μέρει, αλλά η δεύτερη παρότρυνση είναι κάπως ουσιαστική.

    Φιλικά πάντα.

    Υ.Γ. Προς Emerson,

    Προσωπικά, σ΄ευχαριστώ πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας την επιλογή σου περί Chrome σε άρθρο που αφορά αναβάθμιση του Firefox. Δεν θα έλεγα πως είναι κάπως έκτος θέματος το να πετάγεται ο καθείς με το μακρύ και το κοντό του. Επίσης, θα έβρισκα -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρον το να άρχιζε ο καθένας στο συγκεκριμένο άρθρο να μας απαγγείλει τι προγράμματα έχει εγκαταστήσει στα Windows, γενικά, τι μάρκα αυτοκίνητο οδηγεί κ.λπ.

  • Η παρότρυνσή μου παραπάνω, μάλλον σχετίζεται με τα λεγόμενα του Νιάνιου ( όταν έγραφα το μήνυμα δεν είχε γράψει ακόμη ο Νιάνιος )... Προφανώς κλείδωσαν την πρόσβαση είτε γιατί πολλές ιστοσελίδες κατηύθυναν κόσμο στους FTP με αποτέλεσμα την υπερφόρτωση, είτε γιατί τελευταία στιγμή βρήκαν κάτι που πρέπει να διορθώσουν προτού δημοσιοποιήσουν την έκδοση 8...

    Είτε το ένα ισχύει, είτε το άλλο, το ίδιο κάνει... Και κανένα να μην ισχύει απ΄τα δυο, η παρότρυνση ισχύει :p

  • Παιδιά, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.
    Υπομονή τότε έως και αύριο που αναμένεται η επίσημη διάθεσή του.

  • Deo Domuique χάλασε το άρθρο για την αναβάθμιση του Firefox επειδή έγραψα ότι προτιμώ τον Chrome;

  • εχει κανεις προβλημα με το Aurora? ειναι alpha αλλα δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα αλλα δεν το χρησημοποιο και συχνα

  • αρα να καταιβασω τον 9 (Beta) και τον aurora 10...
    ευχαριστω για την ενημερωση...

  • Deo Domuique, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα στο να αναφέρουμε εναν διαφορετικο browser??? Ίσα ίσα λέμε την γνωμη μας για μια καλυτερη εναλλακτικη και ταυτοχρονα αν ξερει καποιος κατι παραπανω μας ενημερωνει και μας μηπως αλλαξουμε προγραμμα. Εγω συμφωνω απολυτα με τον Emerson. Ειχα firefox αλλα οπως και να το κανουμε ηταν στα περισσοτερα κατωτερο απο το google chrome. Τωρα αν εσυ η καποιος αλλος ξερει η εχει εγκαταστησει την καινουρια εκδοση του firefox και μας πει: "Ξερετε παιδια, ναι η παλιοτερη εκδοση ηταν χειροτερη απο το chrome, αλλα η καινουρια ειναι μια τρελη αναβαθμιση που αλλο τοσο καλο browser δεν υπαρχει αυτην τη στιγμη", τοτε θα το δοκιμαζα!!! Deo μην τρελαινεσαι, πιστευω οτι η μεγαλυτερη λειτουργια αυτου του blog ειναι να ενημερωνομαστε και ο καθενας να λεει ΑΦΟΒΑ τη γνωμη του για τυχον αλλες εναλλακτικες που ειναι δοκιμασμενες. Το chrome ειναι καλυτερο απο την τωρινη εκδοση του firefox. Αμα αυτο αλλαξε με την καινουρια εκδοση του firefox αυτο δεν το ξερω, αλλα θα συμβουλευτω απο τις γνωμες σας..!!

  • Εγώ χρησιμοποίησα Firefox 8 και έμεινα ικανοποιημένος , βέβαια ο Chrome είναι μία συνήθεια 3 χρόνων δεν ξέρω αν θα αλλάξω.

  • Καλησπέρα. Δύο ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω. Ο firefox που ήταν να κυκλοφωρήσει σήμερα είναι beta έκδοση ή κανονική; Το aurora τι είναι;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.