Fitbit: Καταργεί ανοιχτές ομάδες, περιπέτειες και προκλήσεις από την εφαρμογή της

fitbit, Fitbit: Καταργεί ανοιχτές ομάδες, περιπέτειες και προκλήσεις από την εφαρμογή της

H Fitbit ενημερώνει πως εργάζεται στο να βελτιώσει την εφαρμογή της παρέχοντας τα καλύτερα εργαλεία φυσικής κατάστασης στους χρήστες της. Στο πλαίσιο αυτό καταργεί κάποιες από τις λειτουργίες της, όπως τα ανοιχτά γκρουπ, τις περιπέτειες και τις προκλήσεις. Από τις 27 Μαρτίου, τα προαναφερθέντα θα αποτελούν παρελθόν.

Η εταιρεία γυμναστικής, η οποία ανήκει στη Google, είπε ότι αυτές οι δυνατότητες “έχουν περιορισμένη χρήση”, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες της εφαρμογής δεν τις  χρησιμοποιούν τόσο ώστε να δικαιολογηθεί η ανάπτυξη και η ενημέρωσή τους.

Οι ανοιχτές ομάδες, σε αντίθεση με τις κλειστές που είναι μόνο για πρόσκληση, επιτρέπουν σε οποιονδήποτε στην κοινότητα να συμμετάσχει στέλνοντας ένα αίτημα. Οι χρήστες μπορούν να τις βρουν μεταβαίνοντας στις Ομάδες στην καρτέλα Κοινότητα στην εφαρμογή και στη συνέχεια εντοπίζοντας τις πιο ταιριαστές.

Όσο για τις προκλήσεις, είναι εκδηλώσεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι χρήστες, όπως αγώνες για το ποιος μπορεί να κάνει τα περισσότερα βήματα μέσα σε μια ημέρα. Οι περιπέτειες δίνουν κίνητρα στους ανθρώπους να περπατήσουν ξεκλειδώνοντας εικονικά μονοπάτια όπως το Valley Loop στο Yosemite Park και θέα 180 μοιρών σε ορόσημα που μπορούν να βρεθούν κατά μήκος τους με βάση τον αριθμό των βημάτων τους. Οι χρήστες θα χάσουν οποιοδήποτε τρόπαιο ή βραβείο κέρδισαν από αυτές τις προκλήσεις όταν αποχωρήσουν από την εφαρμογή, αλλά μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους πριν από τις 27 Μαρτίου.

Τέλος, η εταιρεία θα κατεβάσει ρολά στο Fitbit Studio, το εργαλείο του για τη δημιουργία εφαρμογών και προσόψεων ρολογιών, και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα εργαλεία διεπαφής γραμμής εντολών για τη δημιουργία εφαρμογών στο εγγύς μέλλον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Fitbit Pixel Watch

Fitbit: Nέα πατέντα δείχνει ότι αναπτύσσει εργαλεία για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης

H Fitbit πρόσφατα υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια force-sensitive οθόνη προκειμένου να μετριέται η αρτηριακή πίεση.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear featured Fitbit Google Wallet

Fitbit Sense 2 και Versa 4: Παίρνουν το πρώτο τους update

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους, το Fitbit διαθέτει την πρώτη ενημέρωση για τα Sense 2 και Versa 4 με μια τριάδα νέων χαρακτηριστικών.

Gear Fitbit Google Wallet

Google Wallet: Τώρα διαθέσιμο σε επιλεγμένα Fitbit smartwatch

Αν και αποτελούν προϊόντα της Google, τα Fitbit smartwatch δεν έχουν πολλές από τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της εταιρείας.