G App: Η νέα εφαρμογή που σε επιβραβεύει από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

, G App: Η νέα εφαρμογή που σε επιβραβεύει από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή ένα tablet, όλοι μας “κατεβάζουμε” εφαρμογές είτε γιατί τις χρειαζόμαστε για τη δουλειά μας, είτε για να διασκεδάσουμε. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει κάτι νέο, μια νέα εφαρμογή, το G App, που επιβραβεύει τους καταναλωτές με εκπτώσεις, δώρα τεχνολογίας μέσω διαγωνισμών, δωροεπιταγές, webinars τεχνολογίας κ.ά. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι απλά να κατεβάσει την εφαρμογή και να κάνει εγγραφή.

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή G App για Android ή iOS συσκευές, οι καταναλωτές αποκτούν πρόσβαση στα προνόμια του G App. Με κάθε αγορά τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι καταναλωτές κερδίζουν πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε κουπόνια έκπτωσης 5€, 10€, 20€, 50€ για τις επόμενες αγορές τους.

, G App: Η νέα εφαρμογή που σε επιβραβεύει από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Μπορούν, επίσης, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να ενημερώνονται για τις αποκλειστικές προσφορές της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, να κερδίσουν ταξιδιωτικές εμπειρίες, webinars τεχνολογίας, αλλά και να εξαργυρώσουν τους πόντους τους σε δωροεπιταγές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, όπως TGI Friday’s, L’ artigiano, Yolenis, Notos, Celestino, στο Parkaround, με διπλά εισιτήρια στο «Μουσείο Ψευδαισθήσεων» (Museum of Illusions Athens) κ.ά.

, G App: Η νέα εφαρμογή που σε επιβραβεύει από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το G App δείχνει από την αρχή τις προθέσεις του και κάνει ξεκάθαρο το ότι “Η καλή εφαρμογή, κάνει τους καλούς φίλους”, γεγονός που διαπίστωσα και ο ίδιος με την επιβράβευσή μου με πόντους μετά από μια αγορά που έκανα πριν από ένα μήνα σχεδόν στο eshop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μάλιστα, κάποιους από τους πόντους που κέρδισα τότε τους είχα εξαργυρώσει σε κουπόνια του Parkaround στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχα βρει άνετα parking και κυρίως δωρεάν! Τότε είχα επισκεφτεί και ένα κατάστημα Notos όπου είχα κάνει τις αγορές μου με μια δωροεπιταγή που είχα κερδίσει από το G App, διαπιστώνοντας ξανά πόσο χρήσιμη και ωραία είναι τελικά η εφαρμογή αυτή. Μια πραγματικά όμορφη εμπειρία που με έκανε να αισθανθώ δικαιωμένος που είχα κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό μου.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιεί κανείς το G App, για κάθε κίνηση που κάνει, τόσους περισσότερους πόντους κερδίζει: από την εγγραφή στην εφαρμογή, τις εβδομαδιαίες συνδέσεις (login) κάθε χρήστη, τις κοινοποιήσεις στα social media, την πρόσκληση σε άλλους να κατεβάσουν κι εκείνοι την εφαρμογή, από τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου κατά την εγγραφή, ακόμα και στα γενέθλιά του. Μάλιστα για κάθε 1€ αγοράς κερδίζει 5 πόντους στη στιγμή.

, G App: Η νέα εφαρμογή που σε επιβραβεύει από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα επιβράβευσης

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να κάνει είσοδο στο Google Play ή στο App Store, να κατεβάσει το G App στη συσκευή του και να πατήσει στο εικονίδιο μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Μόλις ο χρήστης κάνει είσοδο στην εφαρμογή, εμφανίζεται η κεντρική οθόνη όπου μπορεί να κάνει Σύνδεση ή Εγγραφή, ενώ δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάποιος πελάτης της COSMOTE. Στην αρχική οθόνη εμφανίζονται το όνομα του χρήστη αλλά και το σύνολο των πόντων του. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και δεν κουράζει, με tabs όπως Προφίλ, Κουπόνια, Δώρα, Μενού στο κάτω μέρος της οθόνης, που κάνουν ευχάριστη την πλοήγηση και κατευθύνουν τον χρήστη ακριβώς στο σημείο που επιθυμεί να μεταβεί.

, G App: Η νέα εφαρμογή που σε επιβραβεύει από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Συνοψίζοντας, το G-App είναι μια εφαρμογή που συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μέρα με τη μέρα ανανεώνεται, οι προσφορές είναι αρκετά περισσότερες, οι δυνατότητες των χρηστών συνεχώς αυξάνονται και τα παιχνίδια πολλαπλασιάζονται. Κατεβάστε και εσείς το G-App για να απολαύσετε τα μοναδικά του προνόμια και να βγείτε κερδισμένοι. Και μη ξεχνάτε τις Black Friday προσφορές που τρέχουν ήδη online στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.