Galaxy Note 2: Θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop

Το Samsung Galaxy Note 2 θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop όπως επιβεβαιώνει η Samsung Greece μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter απαντώντας σε ερώτηση καταναλωτή. Η Samsung δεν θέλησε να δώσει ημερομηνία για το πότε θα διατεθεί η αναβάθμιση, σίγουρα όμως αποτελεί μια καλή είδηση εφόσον επιβεβαιωθεί και δεν έχουμε κυβίστηση τους επόμενους μήνες.

To Galaxy Note 2 κυκλοφόρησε στα τέλη του 2012.

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2015 9:24

Σχόλια

  • OK, καλό νέο βεβαίως αλλά να δούμε αν οι κάτοχοι του Note4 θα αναβαθμιστούν πρώτα αυτοί κι ας ακολουθήσουν οι του Note3 και του Note2.
    Γιατί έτσι όπως πάει, θα κυκλοφορήσει το Android 6.2.3 πρώτα και μετά θα αναβαθμιστεί το Note4 στο Android 5. Το οποίο θα έχει καταντήσει κι αυτό αρχαίο μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας την αναβάθμιση.

  • @Geo
    Το νοτε3 μου έχει ήδη αναβαθμιστεί σε 5.0 και δουλεύει καλύτερα και απο πρίν που ήταν ήδη τέλειο.Μακάρι να την πάρουν όλοι γρήγορα την αναβάθμιση γιατί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!

  • @Geo Το note 4 έχει αναβαθμιστεί σε μερικές χώρες σε 5.0.1 απλά η αναβάθμιση δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα!

  • ρε παιδια γιατι τοσος φθονος απο μερικους που θα παρει την αναβαθμιση το κινητο??
    αφου θα παρει το note 2 θα παρουν και ολων των αλλων νεοτερων μοντελων.
    ειχα δει στην αλλη ανατηση σχολια του στιλ "οχι να μην παρει".λες και θα τους κανει κακο με το να παρει ..
    Με αυτα τα μυαλα καταλαβαινω γιατι ειμαστε χαλια καταναλωτες και χαλια ως ανθρωποι γενικοτερα.

  • Κάτσε να δεις πως θα παίζει πρώτα μετά την αναβάθμιση και μετά μιλάμε. Μια χαρά συσκευή ήταν και είναι όπως και το S3 που το αυτοκτονήσανε. Και λύσεις φυσικά υπάρχουν μέσω xda, αλλά....

  • Όταν το Android φτάσει στην έκδοση Ν, τότε ίσως να την πάρουμε την αναβάθμιση. Προς το παρόν, το δικό τρέχει 4.4.2., δεν ξέρω αν κάποιου φίλου τρέχει μεταγενέστερη έκδοση, π.χ. 4.4.4.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.