Google Assistant: Αναβαθμίζεται και γίνεται πιο ευέλικτος, εξυπνότερος και πιο γρήγορος από ποτέ

Google Assistant, Google Assistant: Αναβαθμίζεται και γίνεται πιο ευέλικτος, εξυπνότερος και πιο γρήγορος από ποτέ

Η Google στο Developers Keynote που πραγματοποίησε στα πλαίσια του Google I/O 2019 παρουσίασε την επόμενη έκδοση του Google Assistant, η οποία έχει τη δυνατότητα να κάνει τη χρήση του τηλεφώνου μέσω φωνής ιδιαίτερα πιο χρηστική και αποτελεσματική.

Σε μία επίδειξη που έκανε στη σκηνή, η Google έδειξε πως η επόμενη γενιά του Google Assistant θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για βασικές αναζητήσεις ή τη ρύθμιση ξυπνητηριών, αλλά και για τον πλήρη χειρισμό της συσκευής, τη σύνταξη και αποστολή μηνυμάτων, την επισύναψη αρχείων, και άλλα.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η νέα έκδοση του Google Assistant θα επεξεργάζεται αιτήματα 10 φορές πιο γρήγορα από την τωρινή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Google έχει περιορίσει τα μοντέλα AI που χρησιμοποιούνται για την ακρόαση και την ερμηνεία της ομιλίας. Οπότε, ο όγκος των δεδομένων που επεξεργάζεται ο ψηφιακός βοηθός είναι αρκετά μικρότερος και πλέον μπορεί να τα βρίσκει απευθείας στη συσκευή διότι δεν αποστέλλονται σε απομακρυσμένους διακομιστές για επεξεργασία.

Ωστόσο, η επόμενη γενιά του Google Assistant δεν είναι ακόμη έτοιμη για χρήση. Η Google ανέφερε ότι ο ανανεωμένος ψηφιακός βοηθός της θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Google Pixel 4 αργότερα το 2019, και σταδιακά θα διατεθεί στο ευρύ κοινό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros .T

Στα Ελληνικά υποστήριξη ποτέ έτσι ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Android Auto featured

Android Auto: Ενσωματώνει συνοπτική παρουσίαση μηνυμάτων μέσω Google Assistant και ΑΙ

H Google ετοιμάζει μια νέα λειτουργία για το Android Auto που θα χρησιμοποιεί το Google Assistant και την AI για να συνοψίζει μηνύματα.

Software Google Assistant European Commission

Google Assistant: H Κομισιόν τον εξετάζει για αθέμιτο ανταγωνισμό

Ο Google Assistant βρίσκεται στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την περίπτωση δημιουργίας τραστ.

Software Google Assistant Android 12

O Google Assistant θα μπορεί να κάνει τερματισμό του Android

Διευρυμένες δυνατότητες διαχείρισης του Android smartphone αναμένεται να αποκτήσει ο Google Assistant.

Business Alphabet Android Android Smartphones

Google και Samsung σε συζητήσεις για αντικατάσταση της Bixby με το Google Assistant;

Αν γίνει αυτό, τότε οι εφαρμογές της εταιρείας θα μεταφερθούν στο Google Play Store και η Bixby θα αντικατασταθεί με το Google Assistant.