Google Assistant: Το νέο περιβάλλον χρήστη έχει στοιχεία των πρώτων Chromebook Pixel [βίντεο]

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης προγραμματιστών που πραγματοποίησε η Google νωρίτερα τον Μάιο, η εταιρεία παρουσίασε μία βελτιωμένη έκδοση του Google Assistant η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες του Reddit αναφέρουν ότι η Google άρχισε να επανασχεδιάζει πλήρως το περιβάλλον του ψηφιακού της βοηθού.

Google Assistant, Google Assistant: Το νέο περιβάλλον χρήστη έχει στοιχεία των πρώτων Chromebook Pixel [βίντεο]

Το νέο περιβάλλον χρήστη του Google Assistant διαθέτει διάφανη επικάλυψη που σκουραίνει την περιοχή στο κάτω μέρος της οθόνης. Στις κάτω γωνίες της οθόνης βλέπουμε το κλασικό κουμπί του Discover Feed που προβάλλει την ημερήσια επισκόπηση και η κάτω το κουμπί έναρξης του πληκτρολογίου. Όταν δώσουμε μία εντολή, ο Google Assistant καταλαμβάνει ολόκληρη της οθόνη.

Το πιο ενδιαφέρον μέρος του νέου UI είναι η τετράχρωμη φωτεινή μπάρα που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Η φωτεινή γραμμή μας θυμίζει τα Chromebook Pixel και Chromebook Pixel 2, τα οποία διαθέτουν μία αντίστοιχη μπάρα η οποία όταν το καπάκι ήταν κλειστό λειτουργούσε και ως ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας.

Οι χρήστες που παρατήρησαν το νέο περιβάλλον δεν είχαν μόνο Pixel smartphones, αλλά ήταν κάτοχοι Samsung Galaxy S10 Plus και Redmi Note 4 με custom ROM. Επίσης, το 9to5Google κατάφερε να ενεργοποιήσει το σχεδιασμό σε OnePlus smartphone.

Google Assistant, Google Assistant: Το νέο περιβάλλον χρήστη έχει στοιχεία των πρώτων Chromebook Pixel [βίντεο]

Όπως μας έχει συνηθίσει η Google κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα test με τυχαία δειγματοληψία χρηστών, οπότε δεν αποκλείεται να έχετε και εσείς το νέο περιβάλλον στη συσκευή σας. Αν όντως βλέπετε το νέο UI, πείτε το μας στα σχόλια.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Google pixel 3. Όντως έχω το νέο UI του Assistant.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Android Auto featured

Android Auto: Ενσωματώνει συνοπτική παρουσίαση μηνυμάτων μέσω Google Assistant και ΑΙ

H Google ετοιμάζει μια νέα λειτουργία για το Android Auto που θα χρησιμοποιεί το Google Assistant και την AI για να συνοψίζει μηνύματα.

Software Google Assistant European Commission

Google Assistant: H Κομισιόν τον εξετάζει για αθέμιτο ανταγωνισμό

Ο Google Assistant βρίσκεται στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την περίπτωση δημιουργίας τραστ.

Software Google Assistant Android 12

O Google Assistant θα μπορεί να κάνει τερματισμό του Android

Διευρυμένες δυνατότητες διαχείρισης του Android smartphone αναμένεται να αποκτήσει ο Google Assistant.

Business Alphabet Android Android Smartphones

Google και Samsung σε συζητήσεις για αντικατάσταση της Bixby με το Google Assistant;

Αν γίνει αυτό, τότε οι εφαρμογές της εταιρείας θα μεταφερθούν στο Google Play Store και η Bixby θα αντικατασταθεί με το Google Assistant.