Software

Google Camera Go: Φέρνει υποστήριξη Night Mode, αργότερα το HDR

Η Google Camera Go είναι μία lite έκδοση της Google Camera που βρίσκουμε στις συσκευές της σειράς Google Pixel, με βασικές λειτουργίες για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android Go. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε το Μάρτιο και έφερε το Portrait Mode των Pixel στις οικονομικές προτάσεις.

Όμως, η Google δε σταματάει εκεί, καθώς θα δώσει περισσότερες φωτογραφικές δυνατότητες στην οικονομική κατηγορία των smartphones. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί άμεσα η διάθεση του Night Mode στις συσκευές Nokia 1.3, Wiko Y61 και Wiko Y81. Για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα στο όχι τόσο δυνατό hardware, η Google συνδυάσει τη λήψη πολλαπλών frame, τα οποία συνδυάζει για μία πιο φωτεινή και με περισσότερη λεπτομέρεια φωτογραφία.

Πέραν του Night Mode όμως, η εταιρεία θα φέρει και το HDR στις entry-level συσκευές, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως και να έχει, φαίνεται πως η Google επενδύει ενεργά στην οικονομική κατηγορία, δίνοντας έναν παραπάνω λόγο οι κατασκευαστές να χρησιμοποιούν το Android Go στις πιο αδύναμες συσκευές.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.