Google Pixel 6 και 6 Pro: Αποκτούν τη δυνατότητα του Adaptive Sound

, Google Pixel 6 και 6 Pro: Αποκτούν τη δυνατότητα του Adaptive Sound

Τα Google Pixel 6 και 6 Pro αποκτούν τη δυνατότητα του Adaptive Sound που ήταν διαθέσιμη στο Pixel 5 και Pixel 4a 5G. Δεν είναι λίγοι όσοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι με αυτό τον τρόπο η Google επιβεβαιώνει ότι ο ήχος των νέων μοντέλων χρειάζεται βελτίωση.

Τα νέα Google Pixel 6 και 6 Pro απέκτησαν το στοιχείο του Adaptive Sound, σχεδόν… αθόρυβα, καθώς το ανακάλυψαν τυχαία κάποιοι χρήστες. Το στοιχείο του Adaptive Sound είναι μια διαδικασία που ενεργοποιεί αυτομάτως τα μικρόφωνα του κινητού και κάνει τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή, ανάλογα με το θόρυβο του περιβάλλοντος. Το στοιχείο αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ήχου.

Η Google σημειώνει ότι το άνοιγμα των μικροφώνων δεν πρόκειται να λειτουργήσει για κανένα λόγο ως παραβίαση της ιδιωτικότητας του κατόχου ενός Google Pixel 6 και 6 Pro, αφού ο ήχος που καταγράφουν τα μικρόφωνα χρησιμοποιείται τοπικά και δεν φεύγει σε καμία περίπτωση από την συσκευή. H συγκεκριμένη λειτουργία είναι πιο αποδοτική σε μειωμένες εντάσεις και δεν φαίνεται να επηρεάζει τη μουσική αναπαραγωγή, τουλάχιστον εάν κρίνει κανείς από τα όσα ίσχυαν στην περίπτωση του Google Pixel 5 και Pixel 4a 5G.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.