Google Pixel 6: Θα του μιλάς και αυτό θα πληκτρολογεί

, Google Pixel 6: Θα του μιλάς και αυτό θα πληκτρολογεί

Επιτέλους, τα smartphones θα πάρουν το ρόλο του γραμματέα μας, αρχής γενομένης από τα όσα θα προσφέρει το Google Pixel 6. Στο νέο μοντέλο, το Gboard αναμένεται να έχει το Assistant Voice Typing που έχουμε δει στο I/O 2019.

Η Google έχει παρουσιάσει τη λειτουργία του enhanced voice typing ή assistant voice typing, όπως την ονομάζει, η οποία αποτελεί μέρος της αναβάθμισης του Google Assistant και το είχαμε δει σε δοκιμαστική χρήση στο Gboard για όλα τα smartphones από το Pixel 4 και έπειτα. Στο I/O 2019 είχε παρουσιαστεί η λειτουργία αυτή του πληκτρολογίου που θα μπορεί να δημιουργεί κείμενο από αυτό που υπαγορεύει κανείς στον Google Assistant.

Στο Internet εμφανίστηκαν εικόνες και πληροφορίες για το νέο χαρακτηριστικό που θα έχει το πληκτρολόγιο σε ένα Google Pixel 6, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν αυτή η δυνατότητα θα περάσει σταδιακά και στα άλλα Pixel smartphones, πέρα από το 6 Series. Πάντως, η εντολή για να ξεκινήσει η υπαγόρευση κειμένου είναι η “Hey Google, Type”.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones Google Google Pixel

Pixel 9: Πρώιμες αναφορές για τη συσκευή εμφανίζονται στο Google app

To Pixel 9 αναμένεται να φτάσει αργότερα φέτος μαζί με το Android 15 και μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά software.