Google Project Tango, οι πρώτες συσκευές με 3D mapping από την LG το 2015

To Googe I/O άνοιξε τις πύλες του εχθές και αφού είδαμε Android L, Wear, Auto ακόμα και Android TV, σήμερα η Regina Dugan και η ομάδα ATAP (Advanced Technology and Projects) ή όπως αλλιώς την αποκαλεί «a small band of pirates trying to do cool shit», παρουσίασαν το φιλόδοξο Project Tango. Μέσω καμερών που είναι τοποθετημένες σε smartphones και tablets θα μπορούμε να δούμε τον κόσμο σε 3D.

To Project Tango το έχουμε ξαναδεί σε prototype μορφή αλλά σήμερα ανακοινώθηκε ότι η LG θα είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι στιγμής συνεργάτης που θα δώσει σάρκα και οστά στο Project από το 2015.

Η επίσημη ανακοίνωση έρχεται μετά από διάφορα demos που έχουμε δει για το πολλά υποσχόμενο project. Φανταστείτε η πλοήγησή σας να μην τελείωνε όταν φτάσετε στον προορισμό σας αλλά να συνεχιζόταν και μέσα στον εσωτερικό χώρο. Οι συσκευές δηλαδή θα μπορούν να δημιουργούν real-time 3D maps.

Ωστόσο, το Project Tango είναι ακόμη μόνο ένα project επομένως δεν γνωρίζουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, specs, τιμή ή οτιδήποτε άλλο για το επερχόμενο LG tablet. Όμως περιμένουμε να βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

, Google Project Tango, οι πρώτες συσκευές με 3D mapping από την LG το 2015

, Google Project Tango, οι πρώτες συσκευές με 3D mapping από την LG το 2015

, Google Project Tango, οι πρώτες συσκευές με 3D mapping από την LG το 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex Niarchos

1ο βιντεο 0:36 STERGIOS ROUMELIOTIS
ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.