Εφαρμογή I.D.O.S. για Windows Phone [Έλληνες developers]

H Imperial Dynamics έχει δημιουργήσει την εφαρμογή για Windows Phone smartphones με ονομασία I.D.O.S. και πρόκειται για ένα customizable περιβάλλον με exclusive mini-apps. Βρίσκεται στην εκδοση 1.4 και εκκρεμεί η έγκριση της 1.7. Η 1.7 έχει έναν εξαιρετικό file manager που κάνει την αντιγραφή φωτογραφιών και κειμένων από το κινητό στο skydrive εύκολη και ευχάριστη υπόθεση. Επισης εχει και free trial για να την δοκιμασουν ολοι δωρεαν.

Βρείτε την εφαρμογή I.D.O.S. για Windows Phone κινητά εδώ.

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application.

Επεξεργάστηκε την 6 Φεβρουαρίου 2012 19:32

Σχόλια

  • Νομίζω όλες έχουν trial. Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει εφαρμογή στο Windows Marketplace που να μην έχει. Ακόμα και τα πιο ακριβά games έχουν. Η συγκεκριμένη ίσως και να μην έχει, τι να πω! :)

  • Τα σχολια στο marketpalce δεν ειναι και τα καλυτερα... Απο τα screenshots ωστοσο φαινεται πολλα υποσχομενη!!! Και το κυριοτερο χαιρομαι που βλεπω ελληνες developers να ασχολουνται με τα windows phone!!!

  • Την βρηκα κ εγω οντως δεν υπαρχει free trial..
    Κακως! Προσωπικα δεν με ενθουσιαζει ουτε απο τα screenshoots οποτε αν δεν εχω κ ενα free trial να με πεισει πως αξιζει δεν ποιος ο λογος να προχωρησω στη πληρωμη του....???

  • free trial θα έχει από την 1.7 που είναι προς έγκριση
    Πολύ καλός developer καλή εφαρμογή με πολλές δυνατότητες ο συγκεκριμένος έχει την δυνατότητα να κάνει πολλά

  • Καλημερα, ευχαριστουμε πολυ Κωστα Βλαχακη και Techblog.gr ! :)
    Ευχαριστουμε και τους φιλους για τα σχολια.
    Ναι η 1.7 εχει την free trial αλλα δεν εχει μπει μεχρι και αυτη τη στιγμη στο marketplace. Θελαμε να μπει και μετα να γινοταν η προβολη της εφαρμογης

    Το χαμηλο rating οφειλεται σε δυο λογους:

    1. Πολλα απο τα σχολια αφορουν προηγουμενα versions. Πολλοι προγραμματιστες εχουμε ζητησει απο τη Microsoft στα σχολια των χρηστων εκτος απο το rating να φαινεται και τι version αφορουν ή εναλλακτικα να γινονται expires τα σχολια μετα απο καιρο. Φανταστειτε καποιος να βαλει ενα κακο απλο app, να παρει ασχημα σχολια, μετα να βαλει ενα update καλο. Τα ασχημα σχολια θα εξακολουθουν να υπαρχουν και να ριχνουν το rating
    2. Στην περιγραφη της εφαρμογης γινεται λογος για ομορφα themes. Πολλοι χρηστες δεν γνωριζουν οτι δεν ειναι δυνατο στο Windows Phone να αλλαξει το theme, νομιζουν οτι το app αυτο θα αλλαξει το theme του ιδιου του λειτουργικου και απογοητευονται

    Θελω να κλεισω αυτο το μηνυμα με τη δεσμευση οτι το συγκεκριμενο app θα συνεχισει να βελτιωνεται και να αποκτα καινουργια features. Αυτη τη στιγμη εχει 11 miniapps/minigames, αν διαιρεσουμε το 1 ευρω δια του 11 θα δουμε οτι ειναι πολυ καλο deal :) Ελα στηριξτε!
    Οτι θελετε να πειτε και θα απαντησουμε: live at imperialdynamics.com
    thank you :)

  • Ευχαριστουμε πολυ Κωστα Βλαχακη και Techblog.gr ! :)
    Ευχαριστουμε και τους φιλους για τα σχολια
    Ναι η 1.7 εχει free trial αλλα μεχρι και αυτη τη στιγμη δεν εχει μπει στο marketplace. Θελαμε να μπει και μετα να προβληθει το app αλλα δεν πειραζει :)

    Το χαμηλο rating οφειλεται σε δυο λογους:

    1. Πολλα απο τα σχολια αφορουν προηγουμενα versions. Πολλοι προγραμματιστες εχουμε ζητησει απο τη Microsoft στα σχολια να φαινεται εκτος απο το rating και το version το οποιο αφορουν (ή εστω να γινονται expire μετα απο καιρο). Φανταστειτε καποιον να βαλει ενα κακο απλο app, να παρει ασχημα σχολια και μετα να βαλει ενα update καλο. Τα ασχημα σχολια θα εξακολουθουν να υπαρχουν και να ριχνουν το rating
    2. Η περιγραφη της εφαρμογης κανει λογο για customization με ομορφα themes. Πολλοι χρηστες δεν γνωριζουν οτι δεν ειναι δυνατο να αλλαξεις theme στο Windows Phone, νομιζουν οτι το app αυτο θα αλλαξει το theme του ιδιου του λειτουργικου και απογοητευονται

    Θα ηθελα να κλεισω με τη δεσμευση οτι το IDOS θα εξακολουθει να βελτιωνεται και να αποκτα καινουργια features. Αυτη τη στιγμη εχει 11 miniapps/minigames, αν διαιρεσουμε το 1 ευρω δια του 11 ειναι καλο deal :) Ελα στηριξτε ! :)
    Αν θελετε να πειτε κατι και θα απαντησουμε : live at imperialdynamics.com
    thank you :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.