H NVIDIA προτείνει επιστροφή σε προηγούμενο update των Windows 10

, H NVIDIA προτείνει επιστροφή σε προηγούμενο update των Windows 10

Τα προβλήματα με τα Windows 10 Updates δεν είναι άγνωστα σε πολλούς, με την NVIDIA να προτρέπει σε δραστικές λύσεις. Εξαιτίας πρόσφατων προβλημάτων που έχουν προκύψει με τις κάρτες γραφικών της NVIDIA, γίνεται πρόταση για επιστροφή σε πρότερη κατάσταση.

Δεν είναι λίγοι οι gamers που έχουν αναφερθεί σε προβλήματα με το frame rate των παιχνιδιών και την απόδοση των καρτών γραφικών της NVIDIA μετά από το πρόσφατο update των Windows 10. Προβλήματα φέρεται να αντιμετώπισαν όσοι έχουν την κάρτα GeForce RTX 3070, όπου παρατηρείται η πτώση του frame rate από τα 60 fps στα 55 ή ακόμα και στα 40, επηρεάζοντας σαφώς το gameplay.

Η απάντηση από την NVIDIA μέσα από τα επίσημα κανάλια της online ήταν να δοκιμάσουν οι χρήστες να απεγκαταστήσουν το Windows 10 Update με κωδικό KB50001330 και να επιλέξουν το Windows 10 Update KB5000842, το οποίο δεν έχει κάποιες από τις λύσεις σε κενά ασφαλείας που προέκυψαν στο συγκεντρωτικό update του Απριλίου.

Η Microsoft αναμένεται να διαθέσει ακόμα ένα συγκεντρωτικό Windows 10 update τις επόμενες ημέρες, το οποίο και εκτιμάται ότι θα διορθώνει τέτοιου είδους ζητήματα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Εγώ θα έλεγα να γυρίσουν στα windows 8.1 που και υποστηρίζονται και δεν έχουν τα προβλήματα των 10 όλη την ώρα. Βέβαια πολλά παιχνίδια δεν θα παίζουν….. εκτός αν κάνεις πατέντες.

Dem

Windows 10 Enterprise LTSC και καθάρισες

Ευάγγελος

Να φτιάξει μία φορά στην ιστορία σωστούς drivers η nvidia παίζει; Γιατί ποτέ κανείς δεν είχε πρόβλημα με κάρτες AMD και Intel;

lelos

Παντα τα προβληματα υπηρχαν στην AMD και οχι στην Nvidia.

Ευάγγελος

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα, στους υπολογιστές μου έχω κάρτες και των δύο εταιρειών και ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί πρόβλημα σε driver στην AMD. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλά προβλήματα στην Nvidia, από το να μην μπορούν να εγκατασταθούν οι καινούργιοι drivers και να μου μειώνουν τα FPS ανεξήγητα μέχρι να μου πετάνε blue screen κάθε λίγο και λιγάκι

Dem

μαλλον μπερδεψες λιγο τα πραγματα
τα πολυ μεγαλα προβληματα (με games) ειχαν παντα και εχουν amd καρτες (εχω ξερω και ειχα)

Theodoros

Η microsoft αποτελεί την χειρότερη εταιρία παροχής λογισμικού. Αιωνίως βγάζει ενημερώσεις να διορθώσει προβλήματα, τα διορθώνει και δημιουργεί νέα με αποτέλεσμα να συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος των ενημερώσεων.

Από τα νέα updates που βγάζει τα περισσότερα αφορούν λύση προβλημάτων συμβατότητας που δημιούργησε η ίδια ή μάλλον τα αστέρια προγραμματιστές που έχει… και λιγότερα αφορούν ζητήματα ασφαλείας. Κανονικά οι ενημερώσεις έπρεπε να παρέχονται μόνο για ζητήματα ασφαλείας που προκύπτουν και όχι για τα λάθη του κακογραμμένου κώδικα αλλά αυτό γίνεται μία ζωή.

LINUX και πάλι LINUX μακράν καλύτερα από τα windows αλλά δυστυχώς δεν είναι για απλούς χρήστες πρέπει να γνωρίζεις κάποια βασικά.

Dem

linux καλο χρυσό άλλα πολλά πράγματα απέχουν πολύ από την απλότητα και υποστήριξη από τρίτους (πχ παιχνιδια drivers κλπ) σε σχεση με win
αν ειναι να παω σε κάτι τρίτο θα πάω σε mac linux μόνο για πολύ συγκεκριμένα πράγματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.