H Samsung φέρνει το February 2022 update στα Galaxy smartphones

Samsung, H Samsung φέρνει το February 2022 update στα Galaxy smartphones

Samsung, H Samsung φέρνει το February 2022 update στα Galaxy smartphones

H διάθεση του February 2022 security update έχει ξεκινήσει για ορισμένα Galaxy smartphones, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Samsung. Σταδιακά, θα μεγαλώνει η λίστα με τις συσκευές και τις περιοχές που θα πάρουν το σχετικό update.

To τελευταίο update που κάνει διαθέσιμο η Samsung έχει ως στόχο του να διορθώσει σημαντικά κενά ασφαλείας, με την έμφαση να δίνεται αρχικά στα high end τηλέφωνα της οικογένειας Galaxy, με το Samsung Galaxy Note 20 να είναι το πρώτο μοντέλο που παίρνει το security update. Η αναλυτική λίστα με τις συσκευές που θα πάρουν το συγκεκριμένο update είναι η ακόλουθη:

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20+
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20+
Samsung Galaxy Note A50s

H διάθεση του February 2022 security update δεν έγινε ταυτόχρονα σε όλες τις παραπάνω συσκευές, ούτε ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές του κόσμου, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ξεκινήσει η διάθεση από τις 28 Ιανουαρίου και σε κάποιες ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στα updates.

Σε κάθε περίπτωση, συστήνεται η εγκατάσταση του εν λόγω update από τους κατόχους των συσκευών αυτών, καθώς θωρακίζει τα smartphones από απειλές και πιθανά κενά ασφαλείας.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σωκράτης

Γνωρίζουμε αν θα είναι και το Samsung galaxy A70?

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, κανείς δεν το γνωρίζει. Ειναι μπέρδεμα η κατάσταση με τα Android updates.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Το φθηνότερο μοντέλο δεν θα ονομαστεί τελικά FE

Η Samsung εργάζεται σε ένα φθηνότερο wearable που λεγόταν ότι θα βασίζεται στο Watch 4 αλλά θα ονομάζεται Galaxy Watch FE.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A35: Βίντεο αποσυναρμολόγησης αποδεικνύει ότι επισκευάζεται πολύ εύκολα

Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy A35 και, μαζί με το Galaxy A55, φαίνεται πως είναι οι mid-range ήρωες της κορεατικής εταιρείας για το 2024.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra: Έχασε σε αγώνα φωτογραφίας από Galaxy του 2020

Τα βρετανικά βραβεία φωτογραφίας αποδεικνύουν πως δεν αρκεί να έχεις το πιο πρόσφατο flagship, πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς και σωστά.