HarmonyOS: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το 2020 σε περισσότερες συσκευές;

HarmonyOS, HarmonyOS: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το 2020 σε περισσότερες συσκευές;

Εχθές, σε μία συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της Huawei, Dr. Wang Chenglu, αποκάλυψε ότι το 2020 η εταιρεία θα ενσωματώσει το HarmonyOS σε smartphones. Η δήλωση αυτή τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών, διότι το λειτουργικό σύστημα παρουσιάζεται ως ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Android. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, η δήλωση αυτή αναιρέθηκε.

Ποιο είναι το μέλλον του OS

Εκπρόσωπος της Huawei ισχυρίστηκε ότι όντως η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το HarmonyOS σε περισσότερες συσκευές το 2020, αλλά τόνισε ότι δεν υπάρχει πλάνο για τη χρήση του λειτουργικού συστήματος σε smartphones.

Όσο αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία άλλαξε τόσο γρήγορα τη δήλωση της, ακόμη περισσότερο εκπλήσσει τους πάντες ότι ενδεχομένως το HarmonyOS δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε σε tablets, τουλάχιστον το 2020.

Επιπλέον, δεν είναι βέβαιο αν ο εκπρόσωπος της Huawei αναίρεσε αποκλειστικά το τμήμα της δήλωσης που αφορούσε τα smartphones, ή αν η εταιρεία δεν σχεδιάζει να ενσωματώσει το HarmonyOS σε φορητές συσκευές.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε με απόλυτη βεβαιότητα. Ωστόσο, το HarmonyOS για πολλούς αποτελεί μία σπουδαία κίνηση που θα βάλει έναν ακόμη παίκτη στο τραπέζι των λειτουργικών συστημάτων, ο οποίος θα ταρακουνήσει τα πράγματα.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρις ότου η εταιρεία επιβεβαιώσει ή αναιρέσει επίσημα τα λεγόμενα του προέδρου της. Είτε να αποκαλύψει το πλήρες πλάνο της για το HarmonyOS.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.

Smartphones Huawei

Huawei P60 Pro: Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τιμή από 1299 ευρώ

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1299 ευρώ 8GB/256GB και 1499 ευρώ 12GB/512GB.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.