HP Elite x3: H HP ετοιμάζει δικά της Windows 10 Mobile apps

Μέσα στο καλοκαίρι η HP θα κυκλοφορήσει το HP Elite x3, ένα Windows 10 Mobile smartphone που ανακοινώθηκε επίσημα τον Φεβρουάριο στην MWC 2016 με οθόνη 6 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB.

Από specs βλέπουμε ότι είναι top κατηγορίας, αλλά η HP θέλει να ασχοληθεί και με το software. Σύμφωνα με τις νέες διαρροές, η HP αναπτύσσει Windows 10 Mobile apps τα οποία πιθανότατα προορίζονται για το επερχόμενο HP Elite x3.

Μια από αυτές τις εφαρμογές αναφέρεται ως HP Voice Recorder και επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν τη φωνή τους σε stereo. Το άλλο app είναι το HP Device Hub και παρέχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για διαθέσιμες προσφορές, προτείνει σχετικές εφαρμογές και αξεσουάρ για το κινητό, κλπ.

hp windows 10 mobile apps, HP Elite x3: H HP ετοιμάζει δικά της Windows 10 Mobile apps

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από αυτά τα δυο apps, η HP ετοιμάζει κι άλλες Windows 10 Mobile εφαρμογές. Για παράδειγμα ένα από τα apps έχει την κωδική ονομασία HP Alfred, αλλά δεν αναφέρεται η λειτουργία του.

hp windows 10 mobile apps, HP Elite x3: H HP ετοιμάζει δικά της Windows 10 Mobile apps

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Η κορυφαια windows mobile συσκευη…

John

Σαν να λέμε Ferrari με κινητήρα που καίει μαζούτ.

Agnostos13

@John:
Ατυχης παρομοιωση…ισως σαν να λεμε ferrari με οδηγο που καιει μαζουτ!

Πέτρος Π

Για άλλη μια φορά σε τόπικ που έχει να κάνει με windows phones αρχίσανε οι εξυπνάδες… Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζει κάποιος με τέτοια σχόλια επιπέδου Δημοτικού… Εντάξει το καταλάβαμε δεν σας αρέσουν τα WP , γιατί χαλάτε το χρόνο σας εδώ, γιατί δεν σχολιάζετε κάπου αλλού?

Στο θέμα μας, η συσκευή φαίνεται κορυφαία με πολύ δυνατά specs! Μόνο αρνητικό κατα τη γνώμη μου οι 6 ίντσες, αφού ξεφεύγει από τα όρια του κινητού…

αγγελος

Παρα μα παρα πολυ ωραια συσκευη!τη περιμενουμε πως και πως κι αυτη και το νεο note.

Γιώργος

Δεν είναι θέμα αν αρέσει σε κάποιον ή όχι , το θέμα είναι αν το λειτουργικό αντικειμενικά έχει κάτι να δώσει κάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό και η απάντηση είναι όχι. Ότι μπορείς να κάνεις με WP το κάνεις πολύ καλύτερα με android και έχεις και από 500 συσκευές να διαλέξεις όχι από 10 (που είναι και της πλάκας αν εξαιρέσουμε 2-3).

Gathan

Όχι έχει κάτι να προσφέρει .. δουλεύει κανονικά Γιώργο

alex

Το λατρεύω αυτό το κινητό, μακάρι κάποια στιγμή να το πάρω, ελπίζω μέχρι τότε να βγει σε αγορά και με καλή τιμή στην πορεία να υπάρξουν και κατάλληλες εφαρμογές, πέραν των Extra που θα δώσει η HP. Πολύ καλή κίνηση όπως και να έχει.

Σταύρος Χρι

Το κινητό φαίνεται Θηρίο πραγματικά ! Άσε που είναι κι πολύ όμορφο !

ggkk

Αυτη την HP την λυπαμαι πραγματικα… Το Timing της ωρες ωρες ειναι οτι πιο αποτυχημενο θα μπορουσε να κανει. Παρατάνε οι αλλοι τα WP, τα παράτησε ο κοσμος οριστικα, φευγουν οι devs… και ερχεται η HP και βγάζει συσκευη. Να την πουλησεις σε ποιον?
Και την ιδια ωρα ενω μαμιουνται στις πωλησεις οι συσκευες android, αυτοι εχουν απο χλιαρη ως ανυπαρκτη παρουσια….

Δεν τους καταλαβαινω…

ΣταυροςΧρι

@ggkk βρε φιλε μου…. Προφανώς κι δεν απευθύνεται σε σενα αυτη η συσκευή…. Η Microsoft δήλωσε οτι σταματάει το τμήμα hardware mobile οχι το λογισμικό, αφήνοντας κι υποστηρίζοντας παράλληλα τρίτους κατασκευαστές!!! Το αν εσύ δεν μπορεις να καταλάβεις την HP δεν νομίζω να νοιαζει την εταιρία καθως εκείνη εχει καταλάβει το εξής απλό κι προφανές….. Σκέψου αυτη την συσκευή θηρίο να τρέχει android, τι ανταγωνισμό θα εχει…. Πιθανότατα να μην πουλήσει τπτ, εδω ολόκληρη Sony κι σημειώνει πολυ χαμηλά ποσοστά αυτο οφείλεταιστον τεράστιο ανταγωνισμο…. Ενώ στα Windows 10 mobile πλέον παίζει μπάλα μονη της σε επίπεδα να ναυαρχίδας ,προς το παρόν… Άρα κι να ήθελα να διαλέξω κατι αλλο, δεν υπαρχει προς το παρόν κατι καλύτερο…. Άρα εχει μηδενικό ανταγωνισμό…. Δεύτερον κι πολυ σημαντικό ειναι το γεγονός οτι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθεί ποτε με updates κι software ή κάποιου αλλου είδους παραμετροποίηση, καθώς οι αναβαθμίσεις θα έρχονται κατευθείαν από την MS, χωρίς να χρειάζεται τμήμα software η HP, κατι που η google δεν το κάνει, παρα μονο στα νεξους κι δεν ειναι κι υποχρεωμένη άλλωστε να το κάνει καθώς ήδη δίνει ελεύθερα το λειτουργικό της… Ετσι γλυτώνει κι τα μελλοντικά έξοδα τα οποια θα προκύπταν απο μελλοντική υποστηρίξω πελατων… Συνέχεια »

Χάρης

Σταύρο Χρι τα είπες πάρα πολύ ωραία και ξεκάθαρα! Μπράβο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.