Huawei: Ξεκινά σύντομα η public beta του HMS Core 4.0

HMS Core, Huawei: Ξεκινά σύντομα η public beta του HMS Core 4.0

Στις 27 Δεκεμβρίου, η Huawei πραγματοποίησε το Developer Groups. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο διευθυντής της Huawei Consumer Cloud Services αποκάλυψε ότι το HMS Core 4.0 θα είναι έτοιμο σύντομα.

Τι θα προσφέρει η νέα έκδοση

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η πρώτη public beta του HMS Core 4.0 θα είναι σύντομα διαθέσιμη και θα περιλαμβάνει 14 έως 24 βασικές λειτουργίες. Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση σε μία σειρά νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Το Huawei HMS Core 4.0 περιέχει τις σχετικές με τον Huawei λογαριασμό υπηρεσίες, λειτουργίες πληρωμών εντός της εφαρμογής, διαφημιστικές υπηρεσίες, έξυπνες λειτουργίες μάθησης, υπηρεσίες δυναμικής διαχείρισης ετικετών, και πολλά ακόμη.

Το Push Kit της Huawei

Για όσους δεν γνωρίζουν τι αφορά το Push Kit, είναι ένα ειδικό πακέτο που προσφέρει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργούν ειδοποιήσεις για τις εφαρμογές τους.

Η χρήση των σχετικών υπηρεσιών που παρέχει η Huawei έχει αυξηθεί ραγδαία, με τον αριθμό των εφαρμογών που τις χρησιμοποιούν να έχει υπερβεί τις 38.000 μέσα στον Νοέμβριο του 2019. Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, ο ημερήσιος όγκος ειδοποιήσεων υπερβαίνει τα 30 δισεκατομμύρια.

Χάρη στο Push Kit της Huawei οι προγραμματιστές θα μπορούν να επικοινωνούν γρηγορότερα στους χρήστες τους όσα επιθυμούν. Οι υπηρεσίες ειδοποιήσεων της κινέζικης εταιρείας υποστηρίζουν οποιοδήποτε δίαυλο επικοινωνίας και προσφέρουν τρεις μεθόδους ειδοποιήσεων: το συνδρομητικό περιεχόμενο, ειδοποιήσεις με βάση τα ενδιαφέροντα του χρήστη, και ενημερώσεις βάση χρόνου.

Οι Safety Detect & FIDO Privacy Service

Η Safety Detect του HMS Core 4.0 παρέχει μία σειρά εξελιγμένων ελέγχων οι οποίοι αφορούν τη σταθερότητα του συστήματος, την ασφάλεια των εφαρμογών, τον εντοπισμό κακόβουλων διευθύνσεων URL, και πολλά άλλα. Οι έλεγχοι αυτοί εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα του χρήστη και την προστασία των προσωπικών του δεδομένων.

Ταυτόχρονα, η FIDO (Online Fast Authentication Service) παρέχει ασφαλέστερη τοπική βιομετρική πιστοποίηση και δυνατότητες FIDO2. Επιπλέον, προσφέρει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να δημιουργούν ασφαλείς και εύχρηστες υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας χωρίς τη χρήση κωδικών πρόσβασης.

Τέλος, σύμφωνα με αναφορές, πέρα των παραπάνω σημαντικών λειτουργιών, το HMS Core 4.0 της Huawei βελτιστοποιεί τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Πλέον οι προγραμματιστές μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ενσωμάτωσης του HMS Core στις εφαρμογές τους μέσα σε διάστημα μόλις 3 ημερών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Δεν είμαι fan της Huawei αλλά πραγματικά εύχομαι να πετύχει αυτό που θέλει να κάνει και να βάλει τα γυαλιά στην Google και στο America

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei

Huawei P60 Pro: Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τιμή από 1299 ευρώ

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1299 ευρώ 8GB/256GB και 1499 ευρώ 12GB/512GB.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.

Smartphones Huawei

Huawei: Η Γερμανία εξετάζει να απογορέυσει εξαρτήματα 5G

Η Γερμανία, άλλοτε υποστηρικτής της Huawei στη διαμάχη με την Αμερική, εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο απαγόρευσης εξαρτημάτων απο τα δίκτυά της.

Gear Chip Huawei

Huawei: Προωθεί τσιπ έως και 14 νανόμετρα

Η Huawei σχεδιάζει την ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού ικανών να σχεδιάζουν τσιπ προηγμένα έως και 14 νανόμετρα, με στόχο να βοηθήσει τις κινεζικές εταιρείες να παρακάμψουν τις αμερικανικές κυρώσεις.