Huawei: Ξεκινά σύντομα η public beta του HMS Core 4.0

HMS Core, Huawei: Ξεκινά σύντομα η public beta του HMS Core 4.0

Στις 27 Δεκεμβρίου, η Huawei πραγματοποίησε το Developer Groups. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο διευθυντής της Huawei Consumer Cloud Services αποκάλυψε ότι το HMS Core 4.0 θα είναι έτοιμο σύντομα.

Τι θα προσφέρει η νέα έκδοση

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η πρώτη public beta του HMS Core 4.0 θα είναι σύντομα διαθέσιμη και θα περιλαμβάνει 14 έως 24 βασικές λειτουργίες. Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση σε μία σειρά νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Το Huawei HMS Core 4.0 περιέχει τις σχετικές με τον Huawei λογαριασμό υπηρεσίες, λειτουργίες πληρωμών εντός της εφαρμογής, διαφημιστικές υπηρεσίες, έξυπνες λειτουργίες μάθησης, υπηρεσίες δυναμικής διαχείρισης ετικετών, και πολλά ακόμη.

Το Push Kit της Huawei

Για όσους δεν γνωρίζουν τι αφορά το Push Kit, είναι ένα ειδικό πακέτο που προσφέρει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργούν ειδοποιήσεις για τις εφαρμογές τους.

Η χρήση των σχετικών υπηρεσιών που παρέχει η Huawei έχει αυξηθεί ραγδαία, με τον αριθμό των εφαρμογών που τις χρησιμοποιούν να έχει υπερβεί τις 38.000 μέσα στον Νοέμβριο του 2019. Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, ο ημερήσιος όγκος ειδοποιήσεων υπερβαίνει τα 30 δισεκατομμύρια.

Χάρη στο Push Kit της Huawei οι προγραμματιστές θα μπορούν να επικοινωνούν γρηγορότερα στους χρήστες τους όσα επιθυμούν. Οι υπηρεσίες ειδοποιήσεων της κινέζικης εταιρείας υποστηρίζουν οποιοδήποτε δίαυλο επικοινωνίας και προσφέρουν τρεις μεθόδους ειδοποιήσεων: το συνδρομητικό περιεχόμενο, ειδοποιήσεις με βάση τα ενδιαφέροντα του χρήστη, και ενημερώσεις βάση χρόνου.

Οι Safety Detect & FIDO Privacy Service

Η Safety Detect του HMS Core 4.0 παρέχει μία σειρά εξελιγμένων ελέγχων οι οποίοι αφορούν τη σταθερότητα του συστήματος, την ασφάλεια των εφαρμογών, τον εντοπισμό κακόβουλων διευθύνσεων URL, και πολλά άλλα. Οι έλεγχοι αυτοί εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα του χρήστη και την προστασία των προσωπικών του δεδομένων.

Ταυτόχρονα, η FIDO (Online Fast Authentication Service) παρέχει ασφαλέστερη τοπική βιομετρική πιστοποίηση και δυνατότητες FIDO2. Επιπλέον, προσφέρει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να δημιουργούν ασφαλείς και εύχρηστες υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας χωρίς τη χρήση κωδικών πρόσβασης.

Τέλος, σύμφωνα με αναφορές, πέρα των παραπάνω σημαντικών λειτουργιών, το HMS Core 4.0 της Huawei βελτιστοποιεί τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Πλέον οι προγραμματιστές μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ενσωμάτωσης του HMS Core στις εφαρμογές τους μέσα σε διάστημα μόλις 3 ημερών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Δεν είμαι fan της Huawei αλλά πραγματικά εύχομαι να πετύχει αυτό που θέλει να κάνει και να βάλει τα γυαλιά στην Google και στο America

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Leica Xiaomi

Η συνεργασία της Xiaomi με τη Leica μάλλον επιβεβαιώθηκε από το MIUI app

Εδώ και καιρό φημολογείται ότι η Xiaomi θα συνεργαστεί με τη Leica, καθώς η τελευταία θέλει να τερματίσει τη συνεργασία της με τη Huawei.

Smartphones Huawei Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro: Πρόβλημα, δεν αναγνωρίζεται η κάρτα SIM

Χρήστες smartphone Huawei P30 Pro ανέφεραν ένα πρόβλημα που αφορά την αναγνώριση της κάρτας SIM τους.

Computers Huawei Huawei MateBook MWC

Huawei: Αποκαλυπτήρια για το Matebook X Pro 2022 και Matebook E 2-in-1 laptop

H Huawei ξεκίνησε τις ανακοινώσεις στο MWC, με δύο νέους φορητούς υπολογιστές Windows 11, το Matebook X Pro 2022 και το Matebook E.

Business Huawei Huawei Android Smartphones

Η Huawei λέει ότι τα έσοδα του 2021 μειώθηκαν σχεδόν κατά 30%

Η Huawei πλήττεται από τις αμερικανικές κυρώσεις και αναμένει ότι τα έσοδα του 2021 θα έχουν μειωθεί σχεδόν κατά 30%.