Software

Η Google διορθώνει το πρόβλημα με το κλείσιμο των apps στα Pixel 3 και Pixel 3 XL

Η Google πήρε θέση δημόσια για το πρόβλημα με το κλείσιμο των apps στα Pixel 3 και Pixel 3 XL και τη διαχείριση της RAM, δίνοντας λύση μέσω αναβάθμισης που θα γίνει σύντομα διαθέσιμη.

Υπήρχαν χρήστες των Pixel 3 και Pixel 3 XL που ανέφεραν ότι δε μπορούν να έχουν παραπάνω από τρεις εφαρμογές ενεργές στο multitasking, ενώ άλλοι λένε πως κάθε φορά που τραβάνε φωτογραφίες, κάποια εφαρμογή που “τρέχει” στο background κλείνει αυτόματα ενώ άλλοι αναφέρουν πως όταν επιλέγουν μια εφαρμογή που είναι ανοιχτή στο multitasking, αυτή απλά φορτώνει από την αρχή και σταματάει να λειτουργεί.

Σε αυτά τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση της μνήμης RAM, η Google ανακοίνωσε πως θα διαθέσει αναβάθμιση για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL μέσα στις επόμενες εβδομάδες που θα αποτρέπει το κλείσιμο των εφαρμογών κάτω από ορισμένες συνθήκες. Η αναβάθμιση δε θα περιλαμβάνεται στην αναβάθμιση ασφαλείας του Νοεμβρίου αλλά στην αναβάθμιση του Δεκεμβρίου μέσω OTA (Over The Air), δίνοντας τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι των συσκευών της Google.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.