Software

Η Huawei δίνει το Android 8.0 και EMUI 8.0 σε ακόμα περισσότερα smartphone

Μετά την ενημέρωση από τη Huawei για αναβαθμίσεις στο firmware των smartphone κάθε δύο μήνες, η εταιρεία ανακοίνωσε τις συσκευές που θα λάβουν την αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo και EMUI 8.0, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στους καταναλωτές.

Η έκδοση EMUI 8.0 εφοδιάζει τις συσκευές με καλύτερη διαχείριση του επεξεργαστή έτσι ώστε να βελτιώνεται η απόδοσή του, καθώς επίσης και καλύτερη διαχείριση της ενέργειας που θα συμβάλλει στη βελτίωση της αυτονομίας της συσκευής, νέα εμφάνιση του περιβάλλοντος χρήσης, photo scene detection και βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας των smartphone.

Η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo και EMUI 8.0 θα γίνει επίσημα διαθέσιμη από τη Huawei στα Mate 8 που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2015 αλλά και σε συσκευές του 2016 όπως τα Honor 8, Honor V8, Honor Note 8, Honor 6X, P9 και P9 Plus, παρά την αρχική φημολογία πως τα Huawei P9 δε θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo.

Τέλος, η αναβάθμιση θα ξεκινήσει με τις συσκευές στην αγορά της Κίνας ενώ αναφέρθηκε πως οι πρώτοι 20000 χρήστες που θα αναβαθμίσουν τις συσκευές τους θα λειτουργήσουν σαν beta testers που θα κάνουν αναφορές για bugs, πριν γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση στους υπόλοιπους χρήστες που διαθέτουν κάποια τις συμβατές συσκευές.

Πηγή

Σχόλια

  • Πήρα την αναβάθμιση για p10 plus προς το παρόν κανένα πρόβλημα.
    Προστέθηκε και η αναγνώριση προσώπου με το σήκωμα του κινητού ανοίγει κατευθείαν, χωρις passcode η δαχτυλικό αποτύπωμα..
    Έκδοση 8.0.0.370(C432) EMUI 8.0.0

  • Mate 8.Όσοι είχαν την έμπνευση να το πάρουν πίνουν νερό στο όνομα του. Δεν έχω ακούσει κανέναν να μην το εκθειάζει

  • Για mate 10 lite ούτε λόγος αλλά στο p smart το έχει το Ορεο καλά μιλάμε για πολύ δούλεμα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.