Software

Η Huawei λανσάρει Android Oreo Beta στα Mate 8, P9 και στα Honor 8, Note 8 και 6X

Η Huawei ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα Huawei Mate 8, Huawei P9, Honor 8, Honor Note 8 και Honor 6X θα λάβουν τη δοκιμαστική έκδοση του Android Oreo στην Κίνα. Τα νέα είναι ευχάριστα εφόσον μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι συσκευές θα λάβουν το Oreo update και σε άλλες αγορές αργότερα.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν η εταιρεία θα μείνει σε αυτή την αναβάθμιση ή έχει σκοπό το πάει ακόμη παραπέρα αλλά είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ότι οι εταιρείες δεν αφήνουν στην τύχη τους προγενέστερα μοντέλα και ότι συνεχίζουν να τους δίνουν «ζωή» και αξία.

Οι κάτοχοι των Huawei Mate 8, Huawei P9, Honor 8, Honor Note 8 και Honor 6X θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις νέες λειτουργίες που προσφέρει το Android Oreo, όπως το Picture-in-Picture, η διαχείριση και πλήρη παραμετροποίηση των Ειδοποιήσεων με τα notifications channels, dots, κ.α., τα autofill API και άλλες αναβαθμίσεις που φέρνει το EMUI 8.0.

Στην παρούσα φάση η beta έκδοση του Android Oreo θα λανσαριστεί μόνο στην Κίνα. Μόλις είναι έτοιμη η stable έκδοση αναμένουμε το roll-out να γίνει σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Πηγή

Σχόλια

  • Τα νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι. Το ότι πχ το P9 θα έπαιρνε OREO είναι γνωστό μήνες τώρα (απ τις αρχές του έτους) και τα προηγούμενα νεα εδώ και 2 μήνες ήταν ότι "απο βδομάδα σε βδομάδα θα ξεκινήσει η αναβάθμιση" ξαφνικά πάμε τον Μάϊο για να μιλάμε για δοκιμαστική έκδοση στην ΚΙΝΑ και αυτά τα νέα είναι ευχάριστα? Μάλιστα...

  • Ενώ οι υπόλοιπες έχουν σκοτωθεί να δίνουν updates στις συσκευές του 2016. Χαλαρώστε ρε παιδια ευχάριστα νέα είναι . Μάλιστα το emui 8 υποστήριζει και project treble με ότι θετικό συνεπάγεται και για άλλες αναβαθμίσεις .

  • To mate 8 είναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ, πρέπει να αναβαθμιστεί. Καλή κίνηση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.