iMessages: Εdit και unsend δεν θα είναι διαθέσιμα σε παλαιότερες εκδόσεις iOS

imessages, iMessages: Εdit και unsend δεν θα είναι διαθέσιμα σε παλαιότερες εκδόσεις iOS

Οι χρήστες iPhone περιμένουν με ανυπομονησία το iOS 16, κυρίως για δύο νέες δυνατότητες, την επεξεργασία απεσταλμένου iMessage ακόμα και όταν θα έχει παραδοθεί στον παραλήπτη και την αναίρεση αποστολής ενός μηνύματος.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, τα edits δεν επηρεάζονταν αν χρησιμοποιούνταν σε μοντέλα iPhone που τρέχουν παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού όπως το iOS 15. Αυτό, ωστόσο, άλλαξε με την ενημέρωση της Τετάρτης στο iOS 16.2 beta. Όπως αναφέρει το The Verge, εάν κάποιος εγκαταστήσει τη δεύτερη beta ενημέρωση του iOS 16 στο iPhone του και προσπαθήσει να επεξεργαστεί ένα iMessage σε μια συσκευή που εκτελεί μια παλαιότερη έκδοση του λογισμικού, το επεξεργασμένο μήνυμα θα εμφανιστεί ως δεύτερο κείμενο μετά από τις λέξεις ” Επεξεργάστηκε σε:”.

Όσοι έχουν ήδη εγκαταστήσει μια έκδοση iOS 16 beta μπορούν να επεξεργαστούν και να αποστείλουν iMessages απλά πατώντας παρατεταμένα ένα μήνυμα στην εφαρμογή αλλά μόνο για 15 λεπτά μετά την αποστολή του μηνύματος. Μόλις το διάστημα αυτό περάσει, δεν μπορούν πλέον να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν αυτό το μήνυμα.

Να σημειώσουμε πως η δυνατότητα αναίρεσης αποστολής και επεξεργασίας μηνυμάτων θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους έχουν συνομιλία iPhone-to-iPhone. Εάν μπει στη συνομιλία ένα τηλέφωνο Android, αυτές οι νέες λειτουργίες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε κανένα μέλος μιας ομάδας iMessage.Όταν όλα τα μέρη που χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα εκτελούν iOS 16, το αρχικό μήνυμα που στάλθηκε και αλλάχθηκε θα αντικατασταθεί αυτόματα από την επεξεργασμένη και διορθωμένη έκδοσή του.

Η πρώτη δημόσια beta του iOS 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με την τελική σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος να έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Software AI Apple iOS

H Apple αγόρασε την DarwinAI για τις σημαντικές ενημερώσεις γενετικής νοημοσύνης στο iOS 18

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία DarwinAI με έδρα τον Καναδά νωρίτερα φέτος για να δημιουργήσει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της.

Software App Store Apple iOS

Apple: Νέα δυνατότητα λήψης εφαρμογών απευθείας από ιστότοπους στην ΕΕ

Η Apple ανακοίνωσε τρεις επιπλέον αλλαγές για προγραμματιστές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτρέποντάς τους να διανέμουν εφαρμογές απευθείας από ιστοσελίδες.

Gear AirPods Pro Apple Apple iOS

iOS 18: Φήμες ότι μετατρέπει τα AirPods Pro σας σε πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή

Την περασμένη χρονιά, ο FDA δημιούργησε μια νέα κατηγορία ακουστικών βαρηκοΐας που μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή.