Software

Instagram: Ξεπέρασε τους 600 εκατ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως

Το Instagram που από τον Απρίλιο του 2012 πέρασε στα χέρια του Facebook έναντι 1 δισ. δολαρίων, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί με πολύ σημαντικούς ρυθμούς. Σήμερα ανακοίνωσε ότι κατάφερε να φτάσει έναν πολύ σημαντικό στόχο.

Πλέον το Instagram μετρά πάνω από 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες τον μήνα σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για την επίτευξη ενός πολύ σημαντικού στόχου, ενώ μέσα σε μόλις 6 μήνες κέρδισε 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Τον Ιούνιο του 2016, ο αριθμός ήταν στα 500 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός δείχνει την ταχύτητα με την οποία αναπτύσσεται η βάση χρηστών του και το Instagram κάνει ότι μπορεί γι αυτό, φέρνοντας όλο και περισσότερες λειτουργίες που θυμίζουν Snapchat. Οι τελευταίες προσθήκες είναι το Instagram Stories, η δυνατότητα μετάδοσης live video και η αποστολή φωτογραφιών και video που στη συνέχεια εξαφανίζονται.

Επιπλέον, το Instagram έχει κάνει βελτιώσεις σε εργαλεία ασφαλείας, επιτρέποντας στους χρήστες να φιλτράρουν χ σχόλια και υπόσχεται να φέρει κι άλλες βελτιώσεις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Δεκεμβρίου 2016 18:48

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.