Smartphones

Sony Xperia XA (2017): Renders δείχνουν το πιθανό design

H Sony φαίνεται πως ετοιμάζεται για την κυκλοφορία επόμενου οικονομικού smartphone της σειράς X. Πρόκειται για τον διάδοχο του Sony Xperia XΑ. Σήμερα διέρρευσαν κάποια redners που δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο smartphone.

Δεν αναφέρεται ποια θα είναι η επίσημη ονομασία του, για αυτό θα το αποκαλούμε Sony Xperia XA (2017). Βλέπουμε ότι έχει ελαφρώς κυρτές άκρες και μοιάζει να είναι αρκετά κομψό και μοντέρνο. Στο πλάι είναι τοποθετημένα τα κουμπιά, ενώ στην πάνω πλευρά είναι η υποδοχή ακουστικών. Η Sony (προς το παρόν) φαίνεται να μην είναι μεταξύ των εταιρειών που επιλέγουν να βγάλουν την θύρα ακουστικών.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Sony Xperia XA δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Φημολογείται ότι είναι στις 5 ίντσες με διαστάσεις 145×66.8×7.99 χλστ. και χρησιμοποιεί θύρα USB-C για την φόρτιση.

Πηγή

Σχόλια

  • Μου αρεσει το σχεδιο της sony παντα μου αρεσε, αυτα τα πλακακια μπανιου οπως τα αποκαλούν μερικοι τα γουσταρω. Οπως κ η κορνιζα ειδικα πανω κατω δε θα ηθελα να εξαφανιστει προσδιδει μια αρχη κ ενα τελος μια αρμονια στην συσκευη.

  • Αυτά είναι! Μακάρι γιατι είμαι πολύ χαρούμενος με το XA και θα ήθελα να βγει σε συνέχεια για το μέλλον. Ειδικά αυτό με το καλούπι του XZ τα σπάει!

  • Πολυ ωραιο ειναι! Πιστευω το σχεδιο του ΧΑ μαζι με το Ultra ειναι τα ωραιοτερα που εχει βγαλει η Sony σε Smartphones και μακαρι στο μελλον να κανει και τις ναυαρχιδες της ετσι.

  • Όλοι πάνε τις συσκευές από 90% και πάνω το screen To body ratio & η SONY κλασσικά συνεχίζει το bezels To body ratio! !!
    Έλεος βρε Γιαπωνα. .. τι είναι αυτό το τέρας πάνω και κάτω από την οθόνη , απο μία όμορφη κατα τα άλλα συσκευή? ??

  • @Asterios Stelios γούστα είναι αυτά φίλε εσένα δεν σαρεσει, εμένα μαρεσουν τα bezels τι κάνουμε γιαυτό ηπαρχουν πολλά κινητά διαλέγεις και περνεις
    @Kostas-Doha συγνώμη που θα στην χαλάσω αλλά υπάρχει!!!

  • Μπροστά στο S8 θα είναι σαν φτωχός συγγενής όπως είναι και το τωρινό ΧΑ μπροστά στο S7.

  • Νομίζω πως είναι το πιο λεπτό κινητό που υπάρχει με πλάτος μονο 66. Στις 5 ίντσες όλα βγαίνουν γυρω στα 70-71 πλάτος. Όμορφο και στιλατο κινητό. Δεν προοριζεται για να ανταγωνιστεί το s7 όπως λέτε μερικοί, είναι στη low end κατηγορία κάτι σαν το j5.

  • Ρε John πριν γραψεις κατι σκεψου το λιγο...μπροστα στο S8 λες θα ειναι φτωχο,το ΧΑ το καινουριο θα ειναι λογικα low end οπως ειπε ο φιλος πιο πανω η μπορει και Mid-range,θα εχου διαφορα τιμη 500ευρω...αστο αστο αγορι μου καλυτερα να μασας που λεμε παρα να μιλας!

  • Αν αυτο δεν αρεσει τοτε το s7 είναι το πιο άσχημο βαρετό ίδιο galagy με όλα τα παλιά αλλά κ τα επόμενα
    Έλεος δηλαδή

  • Και όχι μόνο συγκρίνουν mid range με high end... Αλλά είναι τόσο άρτιο σχεδιαστικά το XA που αφήνει πίσω ακόμα και το S7! Το φετινό XA είναι χωρίς bezel στα πλαγιά αν και αυτό δεν με έχει βολέψει πολύ. Είναι λίγο δύσκολο στο κράτημα χωρίς να πατήσεις την οθόνη. Αν τελικά ισχύει η φήμη, το επόμενο θα είναι τέλειο. Και δεν θέλει τρέλα specs. Στο φετινό ο Helio P10 είναι υπέρ αρκετός και προκαλώ όποιον διαφωνεί να δει ένα review στο YouTube που παίζει όλα τα βαριά games σε high settings χωρίς το παραμικρό frame drop. Έχω λιώσει στο dead trigger 2 και το NOVA τόσο καιρό. Απλά έχει δυο θεματάκια που πρέπει να προσέξει η Sony στο μέλλον. Η μνήμη είναι 16gb και σου αφήνει μόνο 6 ελεύθερα. Με δυο μεγάλα games και καμία δεκαριά εφαρμογές μένεις άνετα στο 1gb ή στο κανένα! Κάποιες εφαρμογές (όχι όλες) μεταφέρονται στην SD αλλά πάλι τρώνε χώρο στην εσωτερική. Επίσης το blot απενεργοποιείται αλλά δεν αφαιρείται οπότε πάλι πιάνουν χώρο. Κάντε το blot free ή βάλτε 32gb.

    Το δεύτερο είναι η μπαταρία. Αν ενεργοποιήσεις 4g θέλεις power bank μονίμως συνδεδεμένο αλλιώς την έβαψες! Μάλλον κάποιο bug θα είναι. Αν το αφήσεις σε αναμονή με χαλαρή χρήση φτάνεις τις δυο μέρες και κάτι. Αν όμως δουλέψεις μια ώρα συνεχόμενα την οθόνη και παίξεις κάνανενα απο τα παραπάνω games φεύγει ένα 20% ακαριαία! Όποτε, θέλει μεγαλύτερη μπαταρία ή πιο οικονομική CPU. Κατα τα αλλά είναι άψογο.

  • Έχω δει και το Χ και το ΧΑ , καμία σχέση με τα αντίστοιχα Samsung , ειδικά η οθόνη είναι πολύ πίσω (λογικό γιατί είναι IPS και οχι AMOLED). Τέλος πάντων περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

  • Παιδιά θα σας έλεγα να δοκιμάσετε z2, z3, z5! Μετά από τόσα χρόνια, δουλεύουν όλα νεράκι! Έχω το z5, αλλά έχω και το z2, το οποίο λειτουργεί άψογα, η οθόνη του έχει ζωντανά χρώματα! Φίλος έχει το s3 τα ίδια χρονιά με το z2, καμία σχέση, είναι πολύ πιο αργό, και με ξεθωριασμενη οθόνη! Και κάτι ακόμα, παιδιά το κόκκινο στης amoled δεν είναι κόκκινο!! Δείτε το z5 με την 5.2

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.