instawin, Εφαρμογή για το Loyalty όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Η Amaze πρόσφατα προχώρησε στο λανσάρισμα του instawin, μίας νέας εφαρμογής που φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα του mLoyalty. Πρόκειται για μία εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους Loyalty Club βάσει των ξεχωριστών αναγκών τους, επικοινωνώντας άμεσα τις προσφορές τους.

Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερα προνόμια, κάθε φορά που ψωνίζουν από τα αγαπημένα τους στέκια/ καταστήματα. Χωρίς πλαστικές κάρτες, χωρίς κουπόνια και χωρίς προπληρωμένες «προσφορές».

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 18:00

Σχόλια

  • Όμορφα..ήδη έχω στείλει mail και περιμένω επικοινωνία για τοποθέτηση του καταστήματος μου στην εφαρμογή..Μπράβο πολύ καλή κίνηση.

  • Εχει λιγα μαγαζια ακομα αλλα θα παω εκει που συχναζω και θα το προτεινω

  • Έλληνας developer και έχει κάνει καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου... Και απ΄όσο ξέρω θα προστεθούν σύντομα πολλά ακόμη καταστήματα και αρκετά γνωστά - αλυσίδες κλπ... :)

  • Amaze=τηλεκύβος που παίζει στη τηλεόραση

    Η εφαρμογή καλή φαίνεται, απλώς η ιδέα είναι "μια από τα γ-ίδια" με τις προσφορές και τις ευκαιρίες κτλ κτλ...

  • Να κάνω μια ερώτηση. Σου δείχνει τις προσφορές μαγαζιών ή είναι σαν τα σάιτ με τα κουπόνια όπου αγοράζεις κουπόνια για να ισχύσει η προσφορά?

  • Σου δείχνει τις προσφορές στην εφαρμογή.. Δεν αγοράζεις ούτε κουπόνια ούτε τίποτα. Πρόκειται για προσφορές που έχουν να κάνουν με το πόσο συχνά πας σε ένα μαγαζί κλπ.. Την κατεβαζεις στο κινητό σου και βλέπεις πως λειτουργεί :)

  • Λοιπόν την κατέβασα κ εγώ την εφαρμογή...το InstaWIN είναι ένα Loyalty σύστημα κ δεν σου παρουσιάζει απλά τις προσφορές ή τα διάφορα κουπόνια. Δεν είναι Dealάδικο...
    Κάθε μαγαζί βάζει κ διαφορετική κατηγορία προσφορά. Για παράδειγμα στους 5 καφέδες ο 1 είναι δώρο. Πως το αποκτάς? πολύ απλά την ώρα που κάνεις την αγορά σου από το συγκεκριμένο κατάστημα, ο ταμίας δου δείχνει ένα QR Code κ εσύ μέσα από την εφαρμογή σου το σκανάρεις κ κερδίζεις έναν πόντο, δηλ στα 5 σκαναρίσματα κερδίζεις τον καφέ σου. Τέλειο!!! Σας θυμίζω παλαιότερα κάπως έτσι δούλευαν τα πλυντήρια αυτοκινήτων με σφραγιδούλες πάνω σε μια κάρτα που κέρδιζες στα 10 πλυσίματα ένα δωρεάν πλύσιμο.

  • Πήρα έναν κωδικό από το καλημέρα Ελλάδα έβαλα τον κωδικό μπήκα στο Σιτέ και στις προσφορές δεν μου βγάζει τιποτα..το λιγότερο που έχω να πάω ψυρισμα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.