iOS 10 – 13 Σεπτεμβρίου |OS Sierra – 20 Σεπτεμβρίου

Κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης των iPhone 7, iPhone7 Plus και Apple Watch Series 2, η εταιρεία αναφέρθηκε και στο iOS 10. Σύμφωνα με την Apple είναι το μεγαλύτερο iOS update που έχει δημιουργήσει ποτέ και θα κυκλοφορήσει από 13 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη παρουσίασή του έγινε στο Worldwide Developer Conference 2016, από τότε έχουν δοθεί οι beta εκδόσεις και πλέον ήρθε η ώρα να πάρουν όλες οι συμβατές συσκευές το update. Η Apple θα αναβαθμίσει σε iOS 10 το Pod touch 6th generation, iPhone 5 και άνω, iPad mini 2 και άνω, 4th generation iPad, iPad Air και iPad Pro.

H Siri είναι αυτή που παίρνει τις μεγαλύτερες βελτιώσεις, είναι πλέον πιο χρήσιμη, μπορεί να κάνει πράγματα όπως αναζήτηση εικόνων, μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων, είναι διαθέσιμη για third-party developers έτσι ώστε να λειτουργεί πλέον και με εφαρμογές άλλων. Το iOS 10 έχει δεκάδες άλλα minor tweaks συμπεριλαμβανομένων των widgets, notifications, user interface και apps. Στόχος της Apple ήταν να δώσει την αίσθηση μιας πιο εκλεπτυσμένης έκδοσης στο iOS 10 συγκριτικά με τις προηγούμενες.

Update: Το macOS Sierra το περιμέναμε Οκτώβριο, αλλά μέσα από τη σελίδα της η Apple επιβεβαιώνει ότι θα διατεθεί από 20 Σεπτεμβρίου.

ios 10 release date, iOS 10 – 13 Σεπτεμβρίου |OS Sierra – 20 Σεπτεμβρίου

ios 10 release date, iOS 10 – 13 Σεπτεμβρίου |OS Sierra – 20 Σεπτεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα υποστηρίζει επιτέλους το Siri ?????

DimitrisZ

Το gold master ποτε θα το δωσει;

Darth

@nick2010 ελληνικά είναι μια πολύπλοκη γλώσσα (δλδ θέλει αρκετά λεφτά για ανάπτυξη ) + Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή και νεκρή αγορά… το αποτέλεσμα είναι?—->@@

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.