Το iOS 11 βρίσκεται στο 47% των συσκευών και ξεπέρασε το iOS 10

ios 11 adoption, Το iOS 11 βρίσκεται στο 47% των συσκευών και ξεπέρασε το iOS 10

To iOS 11, η τελευταία έκδοση του mobile OS της Apple έγινε διαθέσιμο για τα συμβατά iPhone και iPad πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και ήδη κατάφερε να ξεπεράσει την προηγούμενη έκδοση, που είναι το iOS 10.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας αναλύσεων, Mixpanel, το ποσοστό του iOS 11 είναι στο 47% της αγοράς, ενώ το iOS 10 ακολουθεί με μικρή διαφορά στο 46%.

Το ποσοστό είναι εντυπωσιακό αν συγκριθεί με το 2.2% που είχε το Android Oreo μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ενώ κατάφερε για πρώτη φορά να εμφανιστεί στους πίνακες με τα ποσοστά της Google. Ωστόσο, ο ρυθμός υιοθέτησης του iOS 11 είναι πιο αργός συγκριτικά με αυτόν του iOS 10.

ios 11 adoption, Το iOS 11 βρίσκεται στο 47% των συσκευών και ξεπέρασε το iOS 10

Το iOS 10 είχε καταφέρει να ξεπεράσει το iOS 9 μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες, ενώ για το ίδιο διάστημα το iOS 11 βρέθηκε στο 38.5% των iσυσκευών.

Το iOS 9 μαζί με τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple έχουν ακόμη ποσοστό 6.7%.

Το iOS 11 έχει πλέον την πρωτιά, στο εξής η πορεία του προβλέπεται ότι θα είναι ανοδική και σε αυτό θα βοηθήσει η έλευση του iOS 11.1 με νέα emoji και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: iPhone: Η Apple ρίχνει την απόδοση στα παλαιότερα μοντέλα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Καλα η τελευταία πρόταση τα είπε ολα.. Εγώ που είμαι ακόμα με την 10.3.3 περιμένω την 11.1 ακριβώς γι’αυτο το λόγο για τα νέα emoji…

Chris_BMW

“reintroduces the 3D Touch gesture that lets you access the app switcher with one hand.”

Αυτός ειναι ο κυριότερος λόγος για μένα που περιμένω την 11.1 ..

Γιώργος Κ.

Χρήστο πως το βλέπεις; Το θέμα με την μπαταρία σου λύθηκε; εμένα όχι. Βγάζει 6 με 7 ώρες οθόνη ενώ με το 10.3 έβγαζε χαλαρά 9. Επίσης δεν ξέρω αν στο κάνει κι εσένα το pad αλλά εμένα όταν έχω ανοιχτό πληκτρολόγιο και προσπαθώ να συρω το δάκτυλο από κάτω σχεδόν ποτέ δεν ανοίγει το multitasking. Στο κάνει;

NikosAr

Μεγάλο φάουλ απο την apple το iOS 11 ( αλλά και του macOS High Sierra περισσότερο ) @Chris_BMW για εμένα είσαι από τους έξυπνους ( θεωρώ εγώ ) που μπορείς και έχεις την έκδοση 10.3.3 που είναι μακραν η καλύτερη έως τώρα. Το 1 είναι η μπαταρία που ενώ στην έκδοση 10 μου κράταγε 2 ημέρες ( ελαφριά χρήση) σε iPhone 7 Plus τώρα με την ίδια χρήση με το ζόρι 1 ημέρα … άλλες διάφορες για εμένα που να άξιζε η μετάβαση από την 10 σε 11 δεν υπάρχουν απλά . Να μιλήσω για το High Sierra άπλα δεν υπάρχει … κολλήματα σε apps συνέχεια, μεταφορά αρχείων από σκληρό σε usb ακατόρθωτο , και πολλά αλλά … αλλά εδώ μπορείς να γυρίσεις πίσω ενώ από iOS 11πλεων δεν μπορείς γιατί η apple σταμάτησε να «αφήνει την πόρτα ανοιχτεί ….

Chris_BMW

@Γιώργος Κ

Γιώργο δεν έχω περάσει καμία καινούργια έκδοση iOS ουτε στο I phone ουτε στο I pad αλλα ουτε κ στο Mac . Περιμένω .. Ειναι ακόμα με την 10.3.3 σε ολα. Περιμένω την 11.1 η οποία αυτή τη στιγμη ειναι beta 2 στάδιο κ λογικά θα την λανσάρουν με το Χ το Νοέμβριο .
Στο μεταξύ έχει βγει 11.0.3 .. διάβασα οτι διορθώνει κάποια πράγματα στα 6s (Το γράφει κιόλας ) κ γενικά σε παλαιότερες συσκευές οποτε κάποια απο τα προβλήματα σου μπορει να επιλυθούν .
Γενικά πιστεύω στα I pad φέτος θα αρχίσει να ρολάρει πολυ αργότερα το πράγμα καθότι φεραν αρκετές αλλαγές .. Και πίστεψε με τα έχουν σε δεύτερη μοίρα .. Πιστεύω πως όλο το βάρος το έχουν ρίξει στο X γιατι με την τιμή που το λανσάρουν δεν τους πέρνει για λάθη …

Chris_BMW

@NikosAr

Νίκο ,δεν ειναι θέμα εξυπνάδας αλλα λογικής .
Δεν ξερω ποσά χρονια εισαι χρήστης του οικοσυστήματος της ,αυτό που ξερω ειναι οτι πρέπει να ξεχάσουμε τις εποχές iOS 7 που περνούσες την νέα έκδοση απο day one κ ολα τρεχαν ρολόι .
Πλέον το λειτουργικό έχει βαραίνει και το σημαντικότερο πρέπει να το παραμετροποιησει για συσκευές χωρίς 3D Touch,(5s-6) για συσκευές με 3D Touch (6s-7)για συσκευές με landscape mode & διπλή κάμερα (plus μοντέλα ) και τέλος το X .. που έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία χειρισμού.
Τα I pad απο την άλλη επίσης έχουν διαφοροποιηθεί απο τα I phone κ αυτό χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση .
Στο IOS 7 πχ τα χαρακτηριστικά ήταν ίδια σε όλες τις iOS συσκευές κ τα πράγματα ήταν απλα . Ολα τρεχαν ρολόι ..Οποτε πρέπει να περιμένεις να διορθωθούν ολα κ μετά να αναβαθμίσεις .

NikosAr

@ Chris_BMW
Είμαι χρήστης όχι πολλά χρόνια από το Snow Lepard σε iMac και iPhone 3 και μετά με μικρές διακοπές και εναλλαγές στο iOS… στο iMac δεν έφυγα ποτέ, έριξα μαύρη πέτρα στα windows δεν θα γύριζα ποτέ πίσω. Ειναι η πρώτη φορά που έχω σχετικά καλά εργαλεία τα οποία δεν μπορούν να κάνουν τα απλά πράγματα με HS και iOS 11.
MacBook Pro 15” – 2016
iMac 27” – 2014 και iPhone 7 Plus
Απλά θα είμαι περισσότερο υποψιασμένος στις επόμενες αναβαθμίσεις όσο αφορά το iOS … αν και στην έκδοση 11.0.3 βελτιώθηκε η μπαταρία μου.

Giorgos

iphone 5s 64gb εδώ… ios11 …άστο καλύτερα.. για όποιον δεν το έχει βάλει…

Paul

Εγώ παιδιά με τον…Κολοκοτρώνη μου…..iphone 6 , δεν έχω αντιληφθεί κάτι το άσχημο….Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα ,,,μια χαρα δουλεύει αν εξαιρέσεις την διάρκεια μπαταρίας ..αλλα ελάχιστα.. .Αυτό που με μπερδεύει είναι το καινούργιο σύστημα να ενημερώνεις την βιβλιοθήκη φωτό στο icloud και με δίκτυο κινιτής τηλεφωνίας

Γιώργος Κ.

Ναι, έχεις δίκιο Chris. Ευχαριστώ

giannogeorge

Δεν το έχω εγώ προσωπικά, αλλά στο 6 δεν βλέπω καμμία πτώση σε επιδόσεις με το iOS 11, μόνο στην μπαταρία που πέφτει γρηγορότερα. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.