iOS 12: Ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Ελλάδα

ios 12 ξεκίνησε αναβάθμιση Ελλάδα, iOS 12: Ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Ελλάδα

Στην επίσημη ανακοίνωση των iPhone Xs, iPhone Xs Max και iPhone XR έγινε αναφορά για τη διάθεση της αναβάθμισης των συμβατών συσκευών σε iOS 12, η οποία ξεκίνησε να πραγματοποιείται και στη χώρα μας.

Τη δυνατότητα αναβάθμισης έχουν όλα τα μοντέλα από το iPhone 5s, όλα τα iPads από το iPad mini 2 καθώς και το iPod 6th-gen.

Για να δείτε τι νέο θα φέρει το iOS 12 πατήστε εδώ: 1, 2, 3, 4.

Αναλυτικά όλα τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν είναι:

iPhone

iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone SE
iPhone 5s

iPad

12.9-inch iPad Pro 2nd generation
12.9-inch iPad Pro 1st generation
10.5-inch iPad Pro
9.7-inch iPad Pro
iPad 6th generation
iPad 5th generation
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2

iPod touch

iPod touch (6th generation)

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Θα πάρει κάνα δίωρο

Flagship killer

Βέβαια καλύτερα 2ωρο πάρα 8μηνο όπως περιμένω στο κινητό (android)

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

εξετάζοντας πάντοτε τα γεγονότα μεθοδικα εκτιμω με σχετικη ασφάλεια οτι θα ειναι το καλύτερο update της apple ολων των εποχών οσον αφορα τα παλιότερα μοντέλα της. ολα τα προηγούμενα ηταν στην ουσία downgrades και οχι updates αν λαβουμε υπόψη πόσοι έμπειροι χρήστες του ios παρατηρούσαν φθηνουσα πορεία στην απόδοση της συσκευής τους ειτε μιλαμε για ipad ειτε για iphone. το νερακι ios γινοταν ξαφνικα προβληματικο με αδιανοητα lags,stutters,faults -ετσι τουλάχιστον ανέφεραν οι χρήστες αυτοί. η apple θα μπορουσε ΑΝ ΗΘΕΛΕ να κανει το τέλειο integration ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ μα ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ios verison στα iphones . Ξαναλεω ,ΑΝ ΗΘΕΛΕ. το χει αποδειξει οταν εκανε αδυναμα hardware σαν εκεινα του iphone 4 να τρεχουν το ui νερακι…. δε τη συμφερει φυσικά ομως κάτι τετοιο γιατι μοναδικος στοχος της ειναι να πουλάει νεα κινητα και να σημειωνει κέρδη. Δινοντας σου λοιπον ενα τελειο update στο παλιο iphone σιγουρα θα εχει τα αντιθετα αποτέλεσματα απο αυτα που εκεινη και οι μετοχοι της επιθυμουν καθώς θα αναστείλει την απόφαση σου να αντικαταστησεις το παλιότερο iphone Μην τα πολυλογώ άλλο, αυτο -φετος τουλάχιστον- ειμαι απολύτως σίγουρος οτι ΔΕΝ θα ξανασυμβει… Εχει πιεστεί σε υπερθετικό βαθμό με τις μηνύσεις και την τεράστια ΑΡΝΗΤΙΚΗ δημοσιότητα που πηρε το… Συνέχεια »

Teo Kar

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Είχα απογοητευτεί με το 4άρι μου εκείνη την περίοδο!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

TEO οταν μιλαμε για δις και business η ηθική έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα νομοτελειακά.

Makis

Σε SE και iPad Air 2, μια χαρά. Είχα φορτώσει έτσι κι αλλιώς τις τελευταίες public beta με κανένα θέμα

jimaras

παπαροκας πιστευω το μονο που θα μπορουσε να κανει σε παλιοτερα iphone ειναι να βγαλει μια lite εκδοση και lite εφαρμογες βγαζοντας καποια ενεργοβορα features,και το βαφτιζε ιοσ 12 lite ας πουμε,ομως λογω των οσων ειπες και λιγο το οτι θα επαιρνε χρονο και χρημα κατι τετοιο,ειναι απλα ματαιο

Tsagarogiorgis

Ξέρουμε αν έχει αναβάθμιση κάμερα iPhone X ;

Mikel

Μόλις κατέβασα το νέο λογισμικό στο iPhone 6s μου και το iPad mini 4. Μπορώ ν α πω πως όλα πάνε πιο γρήγορα και στις δυο συσκευές με αισθητή πιο γρήγορη απόκριση αυτή του ταμπλετ. Οι περισσότερες αλλαγές που έχω προσέξει είναι στο iPad πάντως μπράβο πολύ γρήγορο λογισμικό και μάλιστα αναβαθμίζει μοντέλα πενταετίας

Γιώργος Κ.

Σε mini 4 όλα καλά εως τώρα αλλά θα κάνω σίγουρα set up as new κάποια στιγμή. Το μόνο που με ξενίζει είναι ο πίνακας ελέγχου που βγαίνει απο δεξί scroll down από την άκρη της οθόνης και το ότι για το multitasking πρέπει να φτάσεις το δάκτυλο ως τη μέση της οθόνης ενώ στο 11 με μια μικρή κίνηση του δακτύλου από κάτω προς τα πάνω άνοιγε το multitasking και ο πίνακας ελέγχου παράλληλα. Μία κίνηση την έσπασαν σε 2 αλλά ήθελαν να το κάνουν το ίδιο με τα μηλόφωνα προφανώς.

GS

Το μόνο που θα κάνει στα παλιά iphone είναι να σέρνονται (πιστεύω πιο πολύ τα 5,6 και SE).Δεν έχουν τα χαρακτηριστικά να το σηκώσουν όσο τα καινούργια.

Makis

Γιώργος Κ. σωστά για την εμφάνιση του multitasking που δεν “αρπάζει” όπως άρπαζε σε οποιαδήποτε 11.

Makis

@ GS να πεις για το 5 να σε πιστέψω, για τα υπόλοιπα πάρε 0.60 και κάνε μας τη χάρη.

Darth

@jimaras ναι αλλά έτσι ο κώσμος θα κρατούσε παλιές συσκευές ποια τρελή εταιρεία θα το κάνει? είναι αυτοκτονία

NtinosMD

σε ποσο καιρο θα ειμαστε σιγουροι για το ποσο καλο ειναι οντως το update ?

Th0d0ris

Μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα του ανοίγματος εφαρμογών και στο IPhone X χρήσιμο το ότι πλέον δεν χρειάζεται να πατήσεις παρατεταμένα για να κλείσεις τις εφαρμογές στο task manager. Πλέον απλά κανείς swipe up και κλείνουν όπως έπρεπε να είναι είναι από την αρχή

Panos

Στο iPhone 5s την πέρασα χτες. Αν και ήταν μια χαρά με την 11.4 τώρα με την 12 πάει άψογα (φαντάζομαι τα πιο νέα μοντέλα πως θα πηγαίνουν!). Ακόμα πιο βελτιωμένη ταχύτητα και φυσικά η ομαλότητα της Apple στην χρήση του κινητού όπως πάντα ασύγκριτη! Ευχάριστη προσθήκη για εμένα προσωπικά η ενίσχυση ασφαλείας αφού σε κάθε site με password πλέον μπαίνεις άμεσα με το δακτυλικό αποτύπωμα.

Makis

Ωραίος Panos 👍

Panos

👍

Vasilios

Σε iPhone se ομαλό και πολύ γρήγορο. Μπράβο λοιπόν στην apple

Γιώργος Κ.

Το καλό είναι επίσης ότι σε iPad έφεραν ξανά την πολυδιεργασία με slide up πέντε δάχτυλα προς τα πάνω, όπως ήταν πριν το 11, κάτι που βολεύει πολύ!

Makis

Σωστός Γιώργο, δεν το είχα δοκιμάσει…👍

Γιώργος Κ.

😉😉😉😉😉

johny

σε 5s και σε x την καταλαβαινεις την διαφορα.εχεις την αισθηση μεγαλυτερης ταχυτητας και ρολαρει αψογα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.