Τετάρτη
08/01/2014

iOS 7.1, Διαθέσιμη η beta 3 για πιστοποιημένους developers

Η Apple διέθεσε σήμερα στους πιστοποιημένους developers τη beta 3 έκδοση του iOS 7.1 (build 11d5127c), για συμβατές συσκευές iPad, iPhone και iPod Touch 5ης γενιάς. Η τρίτη δοκιμαστική έκδοση της αναμενόμενης αναβάθμισης του iOS 7 είναι διαθέσιμη μέσα από το developer center της Apple για όσους αναπτύσσουν εφαρμογές και έχουν κάνει εγγραφή ($99 το χρόνο).

Η σημερινή κυκλοφορία ήρθε σχεδόν μετά από ένα μήνα την κυκλοφορία της beta 2, η οποία έφερε ελάχιστες αλλαγές όπως τη μετακίνηση του μενού TouchID και Συνθηματικό στην αρχική οθόνη των Ρυθμίσεων, εξοικονομώντας χρόνο για τον χρήστη αφού δε μεταβαίνει στην επιλογή Γενικά για να κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο μενού αυτό.

Μερικά από τα νέα στοιχεία που γίνονται γνωστά στη beta 3 είναι ότι πλέον τα κουμπιά Shift και Backspace είναι ακόμα πιο έντονα και αντιληπτά από το χρήστη

1

Το κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής άλλαξε όπως και αυτό της ακύρωσης

2

Η οθόνη που πληκτρολογούμε τους αριθμούς κλήσης άλλαξε και πλέον το κουμπί Κλήση είναι στρογγυλό και δεν καλύπτει όλο το μήκος της οθόνης όπως γινόταν μέχρι τώρα

3

Τα εικονίδια Messages – Phone – FaceTime δεν είναι τόσο πράσινα όπως πριν

4

Τα κουμπιά Επανάληψη και Τυχαία σειρά στην αναπαραγωγή μουσικής είναι πλέον με τη μορφή παραλληλόγραμου κουμπιού

5

Στο μενού Προσβασιμότητα προστέθηκε η επιλογή Reduce White Point με την οποία η οθόνη της συσκευής γίνεται λιγότερο φωτεινή

6

Παρατηρούμε αρκετές αλλαγές σε αυτή την τρίτη δοκιμαστική έκδοση του iOS 7.1 και αναμένουμε την τελική μορφή της αναβάθμισης όταν αυτή κυκλοφορήσει, με τις φήμες να αναφέρουν σαν πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το Μάρτιο έχοντας περάσει πολύμηνες δοκιμές, έτσι ώστε να έχει ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα εκδήλωσης προβλημάτων που θα δυσαρεστήσουν τους χρήστες.

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η Theo Koukoulis λέει:

  Με συγχωρείτε, αλλά στην apple πληρώνεις για να αναπτύξεις τις εφαρμογές και γενικά ό,τι έχει να κάνει με ios ? Ότι να ναι. Άλλες εταιρίες πληρώνουν developpers και η apple πληρώνεται!!

 2. Ο/Η Denis λέει:

  καλά τόσα χρόνια έτσι γίνεται εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι;
  δες τι προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία και ποιος τη χρειάζεται και αφού καταλάβεις let us know

 3. Ο/Η Theo Koukoulis λέει:

  Ό,τι και να προσφέρει φίλε μου, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να προσελκύεις τους developers. Δεν νομίζω ότι με αυτό δίνετε κίνητρο σε κάποιον developer να ασχοληθεί με την apple, εκτός και αν ενδιαφέρεται ΤΟΣΟ πολύ.

 4. Ο/Η forneverarrow λέει:

  Εμένα τα στρογγυλά εικονίδια στην κλήση μου θύμισαν παλιότερη έκδοση Android. Anyway, καλοδεχούμενο. Μάθαμε αν θα φτιάξουν καθόλου το Safari στα iPad? Ή πάλι όλες οι αλλαγές είναι για iPhone?? Γιατί μου σπάει τα νεύρα που δεν έχει autohide η μπάρα!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.