Software

iOS 9: Έφτασε στο 84% των iOS συσκευών

Αυτή τη στιγμή το iOS 9 έχει φτάσει στο iOS 9.3.1 και ήταν αρκετά τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν εμπόδισε τους χρήστες συμβατών συσκευών από το να κάνουν την αναβάθμιση.

Μπορεί το iOS 9 να μην ξεπερνά τον ρυθμό υιοθέτησης που είχε το iOS 7, όμως τα πήγε καλύτερα από το iOS 8. Από την προηγούμενη καταμέτρηση που ήταν τέλη Μαρτίου, το ποσοστό ανέβηκε από το 77% στο 84%, σημειώνοντας 7% αύξηση.

Η Apple έχει ανακοινώσει ότι 13 με 17 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει το WWDC 2016, όπου λογικά θα δούμε την ανακοίνωση του iOS 10 και περιμένουμε να δούμε αν θα έχει καταφέρει μέχρι τότε να φτάσε το στο 90% των συσκευών. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση του iOS 10, δεν έχουμε σχεδόν καθόλου διαρροές σχετικά με τα features που θα φέρει.

Διαβάστε επίσης: iOS 9.3.1: Διαθέσιμο το update που διορθώνει το web link bug


Πηγή

Σχόλια

  • λογικό για ένα λειτουργικό που το παίρνουν όλοι μαζί την ίδια στιγμή.σε αυτό την παραδέχομαι την apple και φαίνεται οτι με το ios 9 έπεισε κόσμο.φαντάζομαι φυσικά οτι πολλοί με 4s,ipad 2,mini κλπ θα τα αναβαθμίσανε γιατί με 9 τελειώσανε.

  • to ios 9-9,1-9,3 κτλ δεν κολλανε σε iphone 4s,5s??δεν ειρωνευομαι πραγματικα ειναι απορια..γτ ξερω οτι οσοι εχουν iphone(4,4s,5,5c,5s) δεν μπορουν πλεον να πανε στισ παλιες εκδοσεις

  • Ελα τωρα με τις μαμουνιες τις apple με τα ποσοστα. Κι εγω iphone εχω τωρα αλλα ας μαθει τι σημαινει να δινει το δικαιωμα σε καποιον να κανει downgrade και ας αφησει τωρα τα ποσοστα λες και κανει κατορθωμα.
    Απο την στιγμη που απαγορευει καποιον να βαλει παλαιοτερη εκδοση προτιμω android or Windows mobile. Για σταθερο OS ουτε συζητηση μονο Windows or mac.

  • @dimitris:
    Το iOS 9 σε iPhone 4S απο θεμα ταχυτητας παει καλυτερα απο iOS 8 αλλα χειροτερα απο iOS 7...
    Τωρα σε iPhone 5 και μετα παει αερας...

  • @dimitris:
    Συμφωνω απόλυτα
    Σαν κάτοχος iphone 5 iPad air 2 iPhone 6 ,ολες οι συσκευές δουλεύουν άψογα με την 9αρα και ειδικά στην τελευταία έκδοση
    Συναδελφος που έχει το 4s δουλεύει καλύτερα από την 8αρα αλλά δεν μου πολυαρεσε ίσως επειδή τόσο παλιά συσκευή το έχει βάλει να συγχρονίζει με τα πάντα συνεχεια ..Δεν ξέρω
    Αλλα αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι το ipad 2 μοντέλο του Κολοκοτρωνη και το οποιο είχα πριν και το πούλησα σε συνάδελφο αλλα το νταραβερίζομαι εγώ ποσο καλα δουλεύει με την 9.3 ......πολύ καλύτερα από την 8 άρα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.