Jelly Bean, Βρίσκεται στο 45% των Androids

To Jelly Bean είναι η κυρίαρχη εκδοχή του Android αυτή τη στιγμή, αφήνοντας πίσω του το Ice Cream Sandwich και το Gingerbread και φτάνοντας κοντά στο να βρίσκεται εγκατεστημένο σχεδόν στις μισές συσκευές με λειτουργικό σύστημα της Google. Τα στοιχεία αυτά είναι τα επίσημα και προέρχονται απευθείας από την ίδια την Google.

Για να είμαστε ακριβείς, σύμφωνα με το Google dashboard και τα στοιχεία που μαζεύει το Google Play, το 45.1% των συσκευών εκεί έξω έχουν Jelly Bean. Η έκδοση 4.1.x έχει το 36.6% και η έκδοση 4.2.x έχει μόλις το 8.5%. Αναβάθμιση κανείς; Τα στοιχεία του Αυγούστου δείχνουν ότι το Ice Cream Sandwich βρίσκεται εγκατεστημένο στο 21.7% των Android συσκευών, ενώ το Gingerbread έχει το 30.7%.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 20:37

Σχόλια

  • Ειναι τραγικη η διαφορα σε αποδοση παντως, μεταξυ rom σα των cyanogenmod εναντιον sense touch wiz στην ιδια συσκευη. Αυτες, περιλαμβανονται στα σταττιστικα? Τις μετραει το play store?

  • Είναι η έκδοση Android που είχε κυκλοφορήσει η Google αποκλειστικά για tablets, είχαν παρουσιάσει τότε από κοινού μαζί με τη Motorola το ΧΟΟΜ.

  • @tech21man Οι Cyanogenmod 7, 9, 10, 10.1, 10.2 βασίζονται αντίστοιχα στο Android 2.3, 4.0, 4.1, 4.2, 4.3. Οπότε αν μετρούν στα στατιστικά, μετρούν ως Android 2.3, 4.0, 4.1, 4.2, 4.3.

  • Εγώ με xperia u πάντως δεν άντεξα με την τελευταία αναβάθμιση σε 4.0.4 και αναγκαστικά άρχισα να ψάχνομαι με την αλλαγή rom... Όλοι εμείς με ανεπίσημες αναβαθμίσεις κλπ υπάρχουμε στο γράφημα; Και όχι μόνο με cyanogenmod, με άλλες καλές rom που κυκλοφορούν στο xda.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.